Friday, March 1, 2013

Pahrolrazi Pembawa SIAL pada PAS Kedah !! kah..kah..kah..kah..


Keputusan Azizan cuba menyingkirkan pemimpin yang dilihat menentang beliau adalah satu keputusan yang tepat bukan sekadar menentang dan merencana untuk menyingkir Azizan Razak seawal PAS mengusai Kedah tapi Pahrolrazi juga dilihat sebagai Virus pembawa SIAL kepada PAS Kedah!!

Kah..kah..kah..kah...



Kepimpin spesis ini bukan saja tidak layak  berada dalam PAS malah ia tidak layak berada dalam mana2 Parti Politik tanah air.

Keputusan yg dibuat oleh Azizan Razak  menepikan  manusia putaq belit  yang  belidah bewak ini adalah satu keputusan yang tepat  dan bijak berdasarkan sikap Yahudi laknatullah yang ditunjukkan oleh manusia ini seawal PAS menguasai Kedah.

Brovo Ust Azizan...inilah dia manusia yang menjadi Duri dalam daging pada pemerintahan PAS di Kedah....sambung





Komentar :

ada 3 comments ke “Pahrolrazi Pembawa SIAL pada PAS Kedah !! kah..kah..kah..kah..”
Anonymous said...
pada hari 

Percaturan dia silap, dgn cara berseteru dgn Ustaz Azizan.

Anonymous said...
pada hari 

betoi tu, aku pun naik menympah tengok mangkuk hayun ni..tamak bin haloba...

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kah..sapa tak kenal BARUA belidah bewak ini hati sebusuk bangkai BABI. bila mampus nanti rakyat kedah perlu kencing atas kubur si bangsat ini....

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.