Friday, March 15, 2013

Wayar putuih - lima bulan tidak makan ubat.-GURU Hina Polis di laman sosial Facebook? .


Mengapa Kementerian Pelajaran terus menyimpan guru yg  putih wayar ini?



Pelik walaupun putuih wayar tapi guru ini mampu ber Facebook?? 

Apakah hari ini terlalu ramai guru yang putus wayar terus diterima oleh kementerian Pelajaran??

Elok tamatkan saja perkhidmatan guru yang megalami sakit mental kerana kerana ia boleh mendatangkan bencana yang lebih besar pada pelajar...

....sini.

Komentar :

ada 4 comments ke “ Wayar putuih - lima bulan tidak makan ubat.-GURU Hina Polis di laman sosial Facebook? . ”
Anonymous said...
pada hari 

tu alasan utk ringankan hukuman sbb 3suku..byk dah kes mcm nie.bunuh org lepas tu check kat hsptl jawapan kurang siuman,kalau semua alasan mcm nie senang ler nak wat jahat..alasan gila

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

PAS tutuh duit tabung Memali pun mungkin otak kaki songlap tu biul !!

kah..kah..kah..kah

Pelik...!! blh pula menulis dan memaki hamun org..jgn pecaya mamat ni....bg dia rehat terus !!agar jadi pengajaran.Jika jawatan ditamatkan pun..mamat ni tetap blh jadi guru di sek2 PAS.paling tidak dilantik jadi siak dimasjid.

Anonymous said...
pada hari 

Wayang..bila da kena d katakan gila so ramai yg hina pdrm dan atm semua tak makan obat lah ..kjadi meka tu semua da gila lah tu

Blogger said...
pada hari 

Ever wanted to get free Google+ Circles?
Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.