Tuesday, March 12, 2013

Kerana gambar ini saja PR puji kembali Al-Qardhawi !! kah..kah..kah..kahhh


Harap dengan gambar ini dapat memulihkan kembali imej Al-Qardhawi yang sebelum ini di chop sebagai munafik oleh Blog Macai PAS kerana memberikan sokongan dan pujian yang begitu tinggi terhadap Najib.[sini]



Akhirnya Haramkah Daily mengesahkan BLOG SUARA PAKATAN RAKYAT adalah blog milik MACAI Umno yang menyamar sebagai blog pro PR.

Ini adalah kerja kotor Umno untuk burukkan PR...

kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kahh..kah
kah..kah..kah..kahh..kahh..kahh

Betoi ke ni Blog ini milik macai UMNO... bukan macai PAS?

sekali lagi kita pakat-pakat gelak besar !!

kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kahh..kah
kah..kah..kah..kahh..kahh..kahh

selanjunya >>>>>sini









Komentar :

ada 2 comments ke “Kerana gambar ini saja PR puji kembali Al-Qardhawi !! kah..kah..kah..kahhh”
Anonymous said...
pada hari 

amboi lega..ceramah pas kat padang serai semalam dah tak ada jilat jubok lim guan eng lagi.
cuma depa mohong rakyat lagi.
exco wanita kerajaan pas cakap pun tak ada fakta.dia ingat orang yg mai dengar kuda kayu lulusan 4 senawi ke.ijazab mesir pun berlambak.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Ustazah??? ustazah mana? ustazah yang tu..ka??? kah..kah..kah...banyak skandal tu...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.