Tuesday, March 12, 2013

Ini lebuh raya ke nei ..atau..... ?? kah..kah..kah..kahh


Ia bukan gimik seperti pernah diperlekeh sesetengah pihak sebelum ini.

kah..kah..kah..kah..kahh

Inilah sejarah baru di Malaysia apabila projek lebuh raya dibina kerajaan negeri

kah..kah..kah..kah..



Betoi ke ini lebuh Raya tajaan PAS nei>>>>sini

kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kah..kahh

Komentar :

ada 8 comments ke “Ini lebuh raya ke nei ..atau..... ?? kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

alamak, aku masih hidup dalam zaman p. ramlee la.... hitam putih lagi. Nape haprakdaily tak close up papan cadangan yang terpacak dalam hutan tu eh??

Anonymous said...
pada hari 

Bo La Wei......

Anonymous said...
pada hari 

kenapa gambar hitam putih???????

Anonymous said...
pada hari 

kesian tak ada jentera??? potong pokok guna gergaji tangan...cangkul tanah guna pencangkul..sah 20 tahun baru siap???

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Salam. sahabat2 GMC semua...jika mcm ni lah cara PAS nak bina lebuh Raya nampaknya Lebuh Raya Utara Selatan hingga hari ni pun belum tentu siap....

kah..kah..kah..kahhh

Inilah prestasi kontraktor PAS macam sial !!! cuma harap duit tabung dari rakyat...untuk bayar pada kontraktor pedukang2 dlm pas !!

Maaf bkn nak rendahkan PAS tapi sememangnya PAS memang haprak!!

Anonymous said...
pada hari 

Harakah cakap projek berjalan lancar. .. bab tebang hutan memang lancar, memang cepat dan tangkas.... bab nak buat jalan.... tak tahu lagi....

Anonymous said...
pada hari 

hadoi apa lah punya MALANG RAKYAT KELANTAN..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kahh patut le tak ada tol!! kah..kah..kah..jln mcm ni kat malaysia mana ada tol...kah..kah..kahhh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.