Saturday, March 30, 2013

Zu..tipu abang sahar eh...kah..kah..kah...kah...Padan muka !!!


Dari transkrip dailog antara mamat kaki lancap PKR ni rasanya dia ni dipermainkan oleh sesaorang yg hanya berlakun sebagai wanita..betul ke???

kah..kah..kah..kahh


                     Foto: Sekadar Hiasan
 
Kalau betul rugi lah...benih yang ditumpahkan itu...
 
Apa pun kesimpulannya perbuatan mamat ni cukup mengaibkan.

Hati-hati dengan teknologi IT hari ini...jangan mudah terperangkap atau  diperangkap dengan sikap kita.[sini]

Persoalannya ....siapa Zu..tu? lelaki atau perempuan? 

kah..kah..kah...kahh

Nasib ko la Din...sendiri buat sendiri tanggung !! 

Komentar :

ada 2 comments ke “Zu..tipu abang sahar eh...kah..kah..kah...kah...Padan muka !!!”
Anonymous said...
pada hari 

Apa benda bahlul Mamat ni??? Buat malu kaum keluarga je!! ha ha ha

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Harap2 lepas ni jgn join UMNO dah le....kena hati2 dgn mamat ni...PAS ttu tak nak ambik jadi ahli..PKR dah tendang tepi...tp mungkin juga PAS sanggup beli sebab nak naik jumlah undi...kah..kah..kahh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.