Thursday, March 21, 2013

Janji di Tepati - Vedio dah keluar tiada aksi lucah? kah..kah..kah..kahh


Blogger Papagomo menyiarkan video baru di blognya, yang jelas memaparkan wajah yang di dakwa Datuk Seri Anwar Ibrahim. Dalam video pembukaan episod pertama tersebut, individu itu berbual-bual dengan seorang lagi lelaki yang tidak kelihatan.



‘Datuk T’ muncul semula?…kata dua Papagomo pada Anwar tamat jam 4 petang tadi.

read more

Komentar :

ada 4 comments ke “Janji di Tepati - Vedio dah keluar tiada aksi lucah? kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

Bang Gomo udah udah le tu dah kembang tekak aku dengar Bang Non cakap I dan U....kalau tayang semua selera makan tertutup terus nak muntahhh aku weeekkkk....apa ape pun tok guru gak yang cuci dosa bang non nanti....weekkkkk...loya tekak aku weiiii..

Anonymous said...
pada hari 


Anwar bagi biasiswa RM300.00 pada mahasiswa..? ni le bahana bila PTPTN dimansuhkan......bang non oohh bang non...

Daeng Selili said...
pada hari 

saalam blogger..kalau tak lupa nama saya nie hehehe...
mohon pautkan saya disini..

daengselili.blogspot.com

telah pautkan blog anda disana..mekasih..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

salam!! Insyaallah !! tak lupa kot.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.