Friday, March 29, 2013

Duit Rakyat Kedah dibelanja untuk bayar kepada "kerja" ahli majlis sejijik ini...???!!


Reda kah rakyat  Kedah  wang mereka dibelanja untuk membayar gaji atau alaun  kepada  ahli majlis yang kerjanya seperti ini?



Pemimpin PR Kedah harus memulang duit  rakyat yang dibayar kepada mamat ini!!

Siapa dikalangan Rakyat Negeri Kedah yang reda wang mereka disalurkan sebagai gaji atau membayar alaun kepada mamat yang dilantik sebagai ahli Majlis Perbandaran Sungai Petani ini?

kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kahh..kahh

Layakkah mamat ini dibayar alaun atau gaji..semata2 untuk kerja2 sumbang  begini?

Andainya si mamat ini pilih menjadi calun atau pemimpin..apa akan jadi pada rakyat Negeri Kedah? mampukah dia memimpin rakyat??

Inikah contoh  pemimpin Melayu  Islam yang berada dibawah Kerajaan PAS Kedah??

Releven lagikah  simpulan bahasa kerana "nila" setitik  merosak susu sebelanga?  dalam kerajaan PAS Kedah hari ini?


Komentar :

ada 4 comments ke “Duit Rakyat Kedah dibelanja untuk bayar kepada "kerja" ahli majlis sejijik ini...???!!”
Anonymous said...
pada hari 

Alahai..burung besar budak baru pas PMR pon kecoh nak tayang seluroh donia....walaweiiilllllllll.........

Tula..mrk sbnrnya dah xde kerja jadi byk masa utk wat kerja xsemenggah mcm melancap....

Anonymous said...
pada hari 

Pas bilang jika x ada 4 saksi no kes...bebal sungguh..sebab video tu d lakukan pusk meka if pihak B N melalak setiap ceramah..mac presiden MCA dulu..bila kena puak dia semua fitnah, saman sana sini..

Anonymous said...
pada hari 

Aduh, mana nak sorok muka lepas ni?

psikiks melayu said...
pada hari 

http://tunhisyamuddin.blogspot.com/

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.