Sunday, March 17, 2013

KiramPAS akui lelaki mirip Anwar itu adalah Anwar ??? kah..kah..kah..kahh


Kiram PAS kecam pihak yang cuba aibkan Anwar?

Akhirnya Nik Aziz setuju dangan lapuran Haramjadah Daily bahawa Gambar "ANWAR" bercumbu dengan seorang lelaki" !!

kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah...
kah..kah...kah..kah..kah..kahh

Seterusnya mengecam pihak yang cuba aibkan lelalaki mirib Anwar yang dikatakan oleh Nik Aziz iaitu Anwar bin Ibrahim.

Benarkah lelaki tersebut adalah Anwar seperti yang didakwa oleh Nik aziz??



Nampaknya Nik Aziz lebih mengenali kelibat Anwar walaupun Utusan Melayu tidak menyebut lelaki tersebut adalah Anwar !!

kah..kah..kah..kahh

"Kita orang politik ini sepatutnya kena lawan hujah bukan peribadi,”

_ Nik Aziz

kah..kah..kah..kah..

Nampaknya Nik Aziz juga bercanggah pendapat dengan Hadi Awang yang membenarkan aib pemimpin didedahkan demi kebaikkan lagi pun ia dibenarkan oleh islam!!

kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..kah.
kah..kah...kah..kah..kah..kahh

Komentar :

ada 5 comments ke “KiramPAS akui lelaki mirip Anwar itu adalah Anwar ??? kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

Tolong la
Minta tolong la

Jange potong elaun ana
Tuan Kitty Siang, Tuan Kapal Sink dan Tuan Anu

iluvislam said...
pada hari 

fitnah adalah makanan harian anda...kekenyangan anda makan menggunakan duit haram hasil menyebar fitnah...menyerap ke darah & daging...bagaimana dengan keluarga anda??? turut menjamah hasil duit haram...APAKAH BALASANNYA DI AKHIRAT NANTI...pernahkah terfikir sejenak apa cerita anda di depan ALLAH YG MAHA MENGETAHUI!

Anonymous said...
pada hari 

Dah main ugama pulak dia ni. Kita kan berpolitik. Kalau sebelah sana lagi teruk. Ngapa ko tak gi dakwah sebelah sana.

Tup tup kat sini kau nak tutup mulut kau main ugama.

Anonymous said...
pada hari 

Duit haram , fitnah adalah mainan an-war berahi. So sekarang dia sedang menikmati hasil2 perbuatannta selama ini. Hidup dia yang bergelumang dengan harta dan wang yang banyak tidak dapat menyenangkan dirinya lagi. This damn man name BABI akan senantiasa ditimpa bala dan kesusahan. Sehinggalah dia mampos.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kah...jika Fitnah mintalah Anwar bersumpah !! mungkin anda iluvislam telah termakan muntah kondom al-juburi hingga tidak dapat menilai yang mana satu fitnah dan yang mana satu reality yg benar2 terjadi !! kesia pada Bro iluislam kerana diperbodoh oleh haiwan berwajah manusia..harap BRO iluislam berfikirlah dengan otak yang Allah swt beri jgn berfikir dgn kepala lutut....kah..kah..kah..kahhh

Apa pun t/k diatas komen Bro.Wssllm

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.