Saturday, March 16, 2013

13 keping aksi "intim" lelaki mirip Anwar jadi bahan ketawa? kah..kah..kah..kahh


Naib Presidennya, N. Surendran berkata, ia hanya satu lagi siri fitnah dengan niat jahat yang cuba dipalitkan ke atas ketua pembangkang itu dan akan menjadi "bahan ketawa" Naib Presiden PKR, N. Surendran.



"Saya sendiri tidak berminat untuk melihat gambar dan video lucah ini, saya kira rakyat pun tidak berminat,"



"Saya minta polis segera jalankan tugas," ujar beliau sambil berkata, fitnah terbaru ini tidak akan menggugat peluang Pakatan Rakyat dalam pilihan raya yang akan datang.

kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kahh..kahh

Harakah Daily diantara  Media  terawal menyiarkan berita ini melalui tajuk yang lebih jelas: "Anwar bercumbu dengan lelaki....akhirnya hilang.....

kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kahh..kahh

[sini]


Komentar :

ada 7 comments ke “13 keping aksi "intim" lelaki mirip Anwar jadi bahan ketawa? kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

hehe...mmg x perlu tgok dah.....mmg dah tau dah.....hohoho.....

Anonymous said...
pada hari 

Kita tunggu puak2 Pakatan Haramjadah buat laporan polis kata ini satu konspirasi BN.

Ada berani ?????

Anonymous said...
pada hari 

anwar tak akan buat repot,,,buat repot bermakna anwar jerut tengkok sendiri...nuar oh nuar...bila nak insaff

Anonymous said...
pada hari 

tolonglah buat laporan polis supaya pihak berkuasa boleh menyiasat ketulenan gambar/video ini... geli pulak tgok gambar gay tua...

Anonymous said...
pada hari 

"Saya minta polis segera jalankan tugas,"

Buat repot polis dulu la.. ingat polis tu bapa ko punya ka? x ada keje lain...

Anonymous said...
pada hari 

minta kaki saman cepat2 saman pengeluar foto2 ni supaya pihak polis boleh siasat, ada berani?

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

saman jgn tak saman !!! kah...kah...kah..kahh

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.