Monday, March 11, 2013

1000 penyokong PAS sertai UMNO? kah..kah..kah..kahhh


Tidak ada makna 1000 yang jahil murakap dalam PAS menyertai UMNO...berbanding seorang yang cerdik kekal berada dalam PAS menyokong UMNO!!

Kerana seorang yang cerdik dapat membimbing dan menyedar 10,000 pengikut yang bodoh  dan bahlol..!! 

Tapi..seribu pengikut yang bisu hanya akan melahirkan 10,000 pemimpin yang pekak !!Pakat2 tengok laa nuu... akan muncul banyak lagi cerita yang cuba disensasikan kononnya 'UMNO masuk UMNO' dalam PRU13 ni.

Hanya jauhari yang kenal manikam!!..[.sini]
Komentar :

ada 2 comments ke “1000 penyokong PAS sertai UMNO? kah..kah..kah..kahhh”
Mr badang said...
pada hari 

Aku sikit tak yakin kalau ramai masuk UMNO pun.Yang cerdik pilih pembangkang.Yang kurang cerdik masuk UMNO.Inilah perangai UMNO suka pada orang yang bdoh pekak dan suka minta aedekah sahaja.
Semua ini kerana perangai bodoh sombong pemimpin UMNO dicawangan atau bahagian.
Sampai saat ini pun cuba halusi dan perhati tengok pemimpin berkawan dan bersahabat dengan siapa.Siang malam pagi petang dengan geng yang sama sahaja.

Tak hairanlah kalau ramai pesara pangkat tinggi pilih pembahgkang.UMNO lanhsung tak ambil tahu kumpulan ini.Meraka bukan mahu bantuan.Pencen sudah cukup.Sentuhan dan hubungan tak ada.Pemimpin UMNO masih MERAK BUIH.

Ramai masuk UMNO.Tapi perangai pemimpin masih tak berubah.Mereka masuk UMNO kerana ikut musim sahaja.lepas ini mereka juga akan dilupakan atau tidak dipedulikan.Ini tabiat orang UMNO.Masa perlu manis muka.Bila tak perlu dibuang sahakalah.

Rakyat malaysia bukan bodoh lagi.

Hijau Muda said...
pada hari 

Sah lagi nyata yang terbuang dan dibuang itulah yang masuk Pakatan.

Apa jasanya orang-orang seperti ini kepada Negara.
Anwar, Kadiaq, Tambrin, Abby, Bob Lokman, Aisyah, Azhar Idrus, Mazlan Aliman, Samdol, Bard, Tien Chua, Ku Han, Kok Meng, Kit Siang, Guang Eng, Karpal, Nik Aziz, Hadi, Husam, Mat Sabu, Mahpus, Nizar, Tipah Koyak, Ambiga, Khalid dan berlambak lagi.

Siang malam melalak melolong harapkan duit derma tin MILO dan plastik sampah.

Tiada. Kalau ada pun pasir diangkut, bukit digondol, jalan berlubang, sampah bertimbun, rumah kondo, kereta frerari, kereta 4-5 buah banglo mewah, bini 2-3 orang, harta bertimbun, akaun luar negara, jual habis kalimah allah, perah kudrat rakyat, ladang rakyat. tanah pajak 999 tahun, manifesto pembohong, kilag arak, pusat maksiat, rumah urut, makan duit anak yatim, LGBT, rasuah banyaklah lagi. Lidah biawak.

Rakyat dah tahu sangat tipu muslihat Pakatan. Hudud dah buang jauh-jauh. Rasuah menjadi-jadi rakyat negeri yang diperintah bertambah susah. Kolej nak bangrap. Itu pun masih ada hati nak menipu rakyat.

Mansuh TOL, PTPN, turun harga minyak, naik gaji. Mana hasil masuk untuk menjana kehidupan rakyat. Dulu kata kalau perintah nak bawa masuk Pak Arab melabur. Lebur adalah. Nak bawa masuk pelabur Cina. Cina Doll adalah.

Itulah, kalau cakap tin Milo dapat plastik SAMPAH.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.