Thursday, October 20, 2011

OSTAT AZIZAN TEGEJUT KELANTAN DEFISIT !! kah..kah..kahh


Hasil balak PR Kedah RM38Juta, berbanding Kelantan..hutang kian bertambah ke paras membimbangkan…kah..kah..kahhh

Kata laluan:[PAS KEDAH] Mat Sabu:…Bulu lekat kat RenGkong !!

Menteri Besar Kedah,Datuk Seri Azizan Abdul Razak merasa hairan bagaimana kerajaan negeri dapat pulangan dari hasil pembalakan sebanyak RM38 sedangkan Kelantan kadar defisit terus bertambah yang dijangka meningkat berjumlah RM83.23 juta berbanding RM53.25 juta pada belanjawan tahun ini….kah..kah..kah..

"Projek kita bina Universiti Islamiah hanya RM350 juta dan jika kerajaan pusat atau BN nak bina universiti yang sama akan menelan mencecah belanja lebih RM1 bilion….[Ostat Azizan]

Opp.!!!!!ooppp !! ada penyakit dalaman KUIN yang belum selesai lagi Ostat….jangan cerita banyak-banyak hal Projek KUIN tu Ostat. Nanti masuk IJN lagi..tidak masakan Mahput boleh cabut lari…itu belum projek ikan keli ,projek ternakkan lumut, dan projek megetin buah jerin,tidak termasuk Projek Ternakkan "BABI MEGA" di Bukit Selambau yang kian membuah hasil lumayan pada kerajaan Kedah.

Pelik Negeri dibawah pemerintahan ULAMA boleh  Defisit RM83.23 juta wang rakyat,sedangkan  pemimpinnya hanya makan nasi bungkus saja...!!

kah..kah..kahhh

Komentar :

ada 0 comments ke “OSTAT AZIZAN TEGEJUT KELANTAN DEFISIT !! kah..kah..kahh”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.