Saturday, October 29, 2011

FATWA LGE - Najib bunuh diri jika kahwin Rosmah esok? kah..kah..kahhh


Najib atau Anwar atau LGE sendiri yang akan bunuh diri bila seluruh Isu berkaitan aktiviti Sex penasihat mereka ,baik dalam tabie mau pun diluar tabienya terbongkar dan lintang pukang terbukti bahawa dialah sebenar-benarnya MUSANG berbulu PAS hari ini…yang kononnya Sheikh Yusuf al-Qaradawi,"lah yang pertahankan nya selama ini ,bukan nya ulama2 Politik bertaraf kutu haprak dalam PAS hari ini,

Mungkin juga... LGE sendiri,!! yang akan bunuh diri jika terbukti sah yang ramas nenen itu adalah anak kalipah PAS sendiri..!!

kah..kahhh..kah..Maknaaaaaaanyaaaa!!!!…Sheikh2 yang ada dalam PAS hari ini  pada Anwar adalah  hanya... kutu2 haprak di tepi jalan saja yang suka memaki hamun,dan sanggup menjadi pelawak sarkas dan bersedia diperkaldaikan oleh sapa saja termasuk Anwar dan LGE hari ini…

Dimana lebih logic Najib,Anwar atau LGE sendiri akan bunuh diri…?

Berbanding Najib? Bilamana Lim Guan Eng, Setiauasaha Agung DAP yang menolak kemungkinan bahawa Teoh Beng Hock membunuh diri di bangunan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), setahun yang lalu, dan   isu ramas buah dada yang hangat diperkatan hari ini??? .

Dan Anwar pula dengan penafiannya bahawa "Perutnya lebih buncit" nafi dirinya watak dalam video seks yang tersebar luas melalui You Tube hari ini?

Siapa sebenarnya yang kemungkinan besar akan bunuh diri LGE ,Anwar,Hadi Awang atau Najib???

…selanjutnya…http://www.merdekareview.com/bm/news.php?n=10950

Komentar :

ada 1
yanmaneee said...
pada hari 

moncler outlet
vans shoes
supreme clothing
nike air max 90
air jordan
hermes belt
adidas stan smith
curry 5 shoes
nike air max
nike air max

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.