Monday, October 10, 2011

LAGI TENTANG ISU POTONG LANCAU...KAH...KAH..KAH...


PAS yang berdalih , bukan perlembagaan .. “Di manakah dalam mana-mana transkrip PAS yang menyatakan bahawa PAS hendak melaksanakan Negara Islam. Saya minta pandangan dan jawapan di manakah transkrip PAS dalam memorandum ke dalam perlembagaan PAS sendiri ada menyatakan PAS nak melaksanakan Negara Islam”….YB Nizar.


Bermakna PAS Boleh laksana hukum dan Negara islam mengapa PAS berdalih dan berhelah... Saya minta pandangan dan jawapan di manakah transkrip PAS dalam memorandum ke dalam perlembagaan PAS sendiri ada menyatakan PAS nak melaksanakan Negara Islam” Yb Nizar

"Yang penting di dalam perlembagaan tidak ada peruntukan yang menyatakan perundangan Islam tidak boleh dilaksanakan," Dr Abdul Aziz Bari[sini]

Tetapi mengapa pemimpin PAS sanggup mencabar berdalih serta berhelah dan minta pandangan dan jawapan di manakah menyatakan PAS nak melaksanakan Negara Islam” dan hukum selama ini jika …. di dalam perlembagaan PAS sendiri tidak ada peruntukan yang menyatakan perundangan Islam tidak boleh dilaksanakan walaupun tidak ada dalam mana2 transkrip atau memorandum PAS selama ini PAS mampu melaksananya? Cuma putaq belit dan tipu daya Pemimpin PAS saja yang berdalih dengan segala hukum dari melaksananya.

Patut lah hukum serta Fatwa Dewan ulama sendiri dan Amanat MAHA Dajal Hadi sanggup pemimpin PAS terajang ke tepi…

"Orang-orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir untuk memerintah negara, menjadi kafir atau haram" - Hukum Dewan Ulama PAS Kelantan, Ogos 1963.

Selepas Hukum dari Dewan Ulama Politik Dajal tidak berjaya memperdayakan pengundi2 Melayu Islam untuk menakluk mana2 negeri lalu...ulama Politik Dajal terus berfatwa begini....
.
"……..kita juga mahukan sokongan dan undi bukan Islam dalam usaha memenangi pilihanraya umum akan datang" - Nik Aziz Nik Mat, Ucapan di Muktamar Dewan Pemuda PAS ke-31, Petaling Jaya, 24 Mei 2004.

Bukankah Isu hukum itu sebenarnya bukanlah isu politik tetapi ia adalah tuntutan agama untuk umat Islam??? mengapa Hukum Dewan ulama PAS sebelum ini ditolak mentah-mentah oleh pemimpin PAS hari ini.?

“ Isu pelaksanaan hukum hudud sebenarnya bukanlah isu politik tetapi adalah tuntutan agama untuk umat Islam.” [Tuan Ibrahim Tuan Man][ sini]

Apa bezanya Amanat Dajal Hadi dengan hukum Dewan Ulama PAS Kelantan sebelum ini…??

Cakap macam pelaq…..!!

Bermakna isu Hukum serta fatwa Dewan ulama Politik dajal sebelum ini hanyalah satu isu politik untuk pemimpin PAS memutaq belit menipu umat melayu islam agar menyokong PAS dalam pilihan raya….bila isu hukum dan fatwa ulama Politik Dajal tidak memberi keuntungan pada PAS serta kegagalan Amanat Dajal Hadi terus menipu orang melayu dan masyarakat Memali lalu Amanat Dajal Hadi hanya dijadi satu FATWA DAJAL mengkapiaq umat islam?

Kah..kah..kah,,,,
Kah..kah..kah,,,,
Kah..kah..kah,,,,

Komentar :

ada 1
yanmaneee said...
pada hari 

yeezy shoes
christian louboutin outlet
yeezy
kobe shoes
moncler coat
yeezy shoes
yeezy shoes
supreme new york
kd 12
yeezy boost 500

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.