Sunday, January 24, 2010

ZUL NORDIN BERAKSI LAGI !!!! COOOBAAAA ANNN...

Mengapa Zul Nordin saja yang berani tampil membuat segala kenyataan dan tindakan berhubung Isu-isu yang kontravesi dari Parti BOSSnya selama ini…

Kemana hulubalang PKR dan PAS serta yang lain-lainnya? Atau apakah Zul Nordin bertopengkan PKR dan Khalid bertopeng PAS…

Tetapi apa agenda mereka sebenar disebalik topeng-topeng parti sekutu kapiaq harbi tersebut beraksi ganas didepan bangsa hari ini.

Bila pula TV tempatan membuat rancangan mencari bakat ??
Yang peliknya walaupun Zul begitu lantang mengkritik dan menghentam regu sendiri tetapi Zul tidak pernah di ambil tidakkan oleh Bossnya dan Parti sekutunya…

Pelik !! Pelik !! cukup pelik.

Sunguh berani si tempua yang hanya selama ini hanya berani bersarang di puncak langit…tiba-tiba sanggup bersarang di kaki bumi…dan menukar tabienya menjadi helang meratah spesis sendiri…

Choobaa…annnn!!

Awas UMNO !! Tedung Selar sedang berlegar menanti langkah sumbang anda …bersama tempua beraksi helang didepan bangsa !!


Jangan lupa…..risalah PIDATO RAKYAT…”KEADILAN UNTUK ANWAR” sedar bertaburan di sekitar masjid kawasan Ulu Kelang untuk memberi suntikkan racun pada bangsa.

Persoalannya Adilkah Anwar dan PAS selama ini pada Hukum Ulama dan Amanat Dajjal sekutunya sendiri?Adakah perjuangan PAS selama ini menolak kerjasama kapiaq harbi gagal mencari keadilan?

Apakah dengan menolak hukum Ulama Sendiri dan men Dajjalkan Amanat Parti bersekongkol dengan kapiaq harbi Keadilan untuk Anwar dapat dicari….???

Bagaimana dengan “HUKUM ULAMA PAS SELAMA INI ?????!!!
Apakah ia sudah tidak berguna lagi….allahuakbarAllahuakbar !! Putar belitnya politik PAS hari ini bersama hukum buatan sendiri !!!

Adilkah PAS selama ini pada Hukum Allah ta’alla itu sendiri selama ini ???

Zulkifli Noordin Buat Laporan Polis Terhadap Khalid Samad

“KUALA LUMPUR: Hubungan Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan PAS dikusutkan lagi ekoran tindakan Zulkifli Noordin daripada PKR membuat laporan polis terhadap Anggota Parlimen Shah Alam Khalid Samad daripada PAS.

Zulkifli yang juga Anggota Parlimen Kulim Bandar Baru berkata, laporan polis itu dibuat berhubung kenyatan Khalid yang menyebut enakmen larang kalimah "Allah" ketinggalan zaman”

UMNO jangan termakan segala rentak dan lakunan sekutu kapiaq harbi ini....!!

Komentar :

ada 0 comments ke “ZUL NORDIN BERAKSI LAGI !!!! COOOBAAAA ANNN...”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.