Monday, January 11, 2010

LEPAS BAKAR GEREJA,KAPAK PULA TERBANG!!

Awas penulis Blog ! dengan kapak terbang di kelantan.

Mungkin wabak kapak terbang ini juga akan merebak hingga ke utara seperti terbakarnya gereja.
Bermula diSelangor seterus ke Perak cuma yang belum terbakar lagi di Pinang dan Kedah saja !
Mungkin lepas gereja… Masjid dan surau pula…ingat Allah swt sedang menguji anda yang mempolitik apa saja demi kuasa.

Pada yang terlalu ghairah mengeksploitasikan isu kalimah Allah dan serangan ke atas gereja.Sabar menunggu dan melihat kesudahan perancangan Allah swt kepada mereka

Doa rakyat jelata lebih mustajab kerana merekalah mangsa politik dua hala dari pemimpin yang bijak bermuka-muka!

Insyaallah!

"Seorang penulis blog diancam dengan kapak terbang, dipercayai susulan tulisannya yang sering mendedahkan dakwaan negatif berkaitan pentadbiran kerajaan negeri.

Penulis Kickdafella Syed Azidi Syed Abdul Aziz memberitahu Malaysiakini, kejadian itu berlaku hampir jam 11.00 malam tadi di rumahnya di Demit, Kota Bharu.

"Ketika sedang membancuh air di dapur, saya dengar bunyi yang kuat daripada luar rumah. Saya lihat melalui tingkap, ada sebuah kereta di hadapan rumah saya. http://www.malaysiakini.com

Komentar :

ada 5 comments ke “LEPAS BAKAR GEREJA,KAPAK PULA TERBANG!!”
hilbert said...
pada hari 

Salam GMC,

Wabak kapak lepas H1N1 lah ya...hehehe

kena doa bala lah semuanya itu bro...hehe


"celako!"celako!"celako!...hehehe...

YANG GAMBI said...
pada hari 

Salm bro, inilah bayangan kalau puak-puak ini memerintah negara, rakyat jangan ada yang berani mengkritik kerajaan mereka... inilah padahnya...

Macam di Pulau Pinang juga, macam mana samseng-samseng pro DAp belasah mamat kg Buah Pala.... sama jugalah dengan di Kwelantan..... mafia, kongsigelap, samseng peliharaan mereka akan menjadi penjaga undang-undang untuk rakyat.....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Salam.Terima kasih Yanggambi.Tapi apa pun terkilas ikan diair mungkin kita sama-sama kenal jantan atau betinanya.

Pada Bro Hilbert moga-moga anda sihat dan agak lama Hilbert menghilang dan terima kasih diatas komen yang ditinggalkan dan mungkin juga untuk mengelak dari kecelakoan wabak Kapak terbang ini para blogger terpaksa mengampu mereka.Walaupun dengar pula cerita harga kek saja RM650 sebiji yang di hadiakan pada aidilfitri lepas!!

Hadiah lagi..!! sampai bila rasuah nak ada.Kerana Istilah rasuah ditukar ke hadiah!!

Detguaq said...
pada hari 

MU jange dok tunjok gedebe kak premis hambo, kok kalu aku tenggalong denge kapok kecik baru mu tahu!...

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

salam.

sabar det!+-

cilako! cilako! cilako!

mati dalam imannnnn!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.