Wednesday, December 9, 2009

TAHNIAH BANGSA KU !!!

Tiga siswa UM didakwa kes 'bini puaka'
Abdul Rahim Sabri
Dis 7, 09
10:54am

kemaskini 3.37pm Tiga pelajar Universiti Malaya dituduh di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur berhubung kes menconteng "bini puaka" dan "pembunuh Altantuya" yang ditujukan kepada isteri perdana menteri Rosmah Mansor.

Ketiga-tiga mereka Shazni Munir Mohd Ithnin, Muhammad Aizat Roslan dan Muhammad Saufi Jelani didakwa bersama dua lagi pelajar Akademi Pengajian Islam (API) yang telah dituduh lebih awal, Mohd Izzuddin Hilmi Mohamad Zaini dan Mohd Syahruldeen Ahmad Rosli.-Malaysia Kini.

Inilah muka-muka anak melayu yang tak sedar dek untung !! yang berjaya diasuh dan dididik oleh puak-puak kapiaq harbi merosak masa depan sendiri....

MENJADI TALIBARUT PADA BANGSA SENDIRI !!

Tahniah untuk kalian bertiga !!

Komentar :

ada 12 comments ke “TAHNIAH BANGSA KU !!!”
Anonymous said...
pada hari 

Sokong..tarik balik biasasiswa serta merta serta bayar balik kasi kat student yg leh memerlukan. Perangai anak melayu perosak bangsa di masa depan. Sendiri buat sendir mau tanggung jika masa depan gelap gelita kecuali kalau join PKR atau PAS...boleh jadi pekerja suruhan.

Kalau aku jd parent anak mcm ni siap tak mau aku jamin biar merasa sikit duduk dlm "reban besi". Kecik senang membela dan mengasuh bila besar otak mula bijak menyusahkan mak bapak, kalau mak bapak kaya raya tak mengapa juga kalau dah miskin ala kadar je mmg patut laa pergi jauh jauh, mcm laa dia org ni bijak nampak dengan mata kepala bersaksikan bulan dan bintang tgk rosmah ni bunuh org atau altantuya kena bom. Hal remeh bukan dlm kawalan kita jgn laa pandai pandai bijak buat "jahat" skrg nak menyesal tak guna. Kalau benar rosmah bunuh org aku rasa badan rosmah yg gebu montel dah kurus kering peluh mcm air sungai mungkin sasau jadinya. Cuma yg peliknya org buat tuduhan melulu pulak kena tempias, balasan dari yg Maha Esa secara tak sedar terjerat atas perbuatan diri sendiri. Bertaubatlah...

Junah said...
pada hari 

Salam,

tu habis kembang la tu dpt publisiti murahan, org len publisiti mahai dpt pingat dean list, pui

Hamdan said...
pada hari 

Setuju dengan dua komn diatas. Elok tiga ekor ni haramkan dari mengikuti mana-mana Universiti bawah kerajaan elok terajang terus dari UM!

abghalim said...
pada hari 

Salam
HABIS PUNYA PANDAI
JADI BODOH PIANG

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

salam.
Terima kasih abghalim diatas kesudian meninggalkan sedikit komen di Blog GMC ini.
salam untuk semua rakan-rakan seperjuangan !!

wassallam.apbs.

pena minang said...
pada hari 

Assalamualaikum.

Mereka ini masih anak-anak muda yang 'hijau' dan masih belum mahir mengenal erti perjuangan. Maafkanlah mereka. Mereka terikut-ikut ideologi khawarij yang bertindak membabi buta tanpa mengkaji terlebih dahulu sesuatu maklumat yang mereka terima.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

salam.
Terima kasih diatas komen pena minang !!
Setuju dengan pendapat Pena minang budaya terikut-ikut inilah yang sudah menjadi budaya anak bangsa kita hari ini.
Sesal dulu pendapatan...sesal kemudian buruk padahnya.

Moga-moga apa yang belaku dapat memberi pengajaran pada yang lain-lainnya.

Insyaallah.

DaVillageBoy said...
pada hari 

betul kata pena minang...mereka ini berdarah muda berfikiran muda...tetapi jika sudah menutup pemikiran untuk menerima maklumat yang berupa fakta dan kebenaran dan yang difikirkan hanya perjuangan semata-mata...itu tindakan membabi buta dilakukan...sekarang terimalah padahnya...

kelambuharimau said...
pada hari 

PAS betul nak rosakan Imej Islam sahaja..yess boss tetap pada DAP PKR

Anonymous said...
pada hari 

asalamualaikum setuju dengan pandangan aku pas buih dan siamang ( puak pekak)

Anonymous said...
pada hari 

AKU BERHARAP JANGAN ADA LAGI BANGSA YANG SEPERTI INI DI TANAH AIR KITA......

Anonymous said...
pada hari 

AKU BERHARAP TIADA LAGI BANGSA YANG SEPERTI INI DITANAH AIR KITA.....

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.