Wednesday, December 30, 2009

MEMISAH PENGARUH KELUARGA DARI PENTADBIRAN??? Keiah !! Tuih !



Janganlah bila tersembam muka ke taik…Baru tergadah menunjukkan ketelusan!

Apakah selama ini pemimpin PAS sudah pekak,tuli dan buta untuk mengenali siapa sukusakat dan jalang yang sedang menghurung bangkai disekeling pemimpin mereka?

Siapa di keliling pentadbiran Azizan Razak? Kalau Nik Aziz dengan Perbadanan Tok Gurunya.

Azizan Razak dengan Perbadanan Hi-Technya.

Jika Tok Guru dengan Arif Fahminya,maka Azizan Razak dengan Hj Sobrinya!

Cuma mungkin Tok Guru menempatkan menantunya tanpa mengorbankan sesiapa...cuma tidak ada sesiapa yang menentang dengan keputusan melantik menantu kepala lututnya sendiri.

Tetapi Azizan Razak demi untuk menempatkan cucu menantunnya orang lain terpaksa dikorbankan dengan cara yang cukup jijik melalui agenda yang paling “CELAKA” dan sial yang tidak sepatutnya menjadi amalan orang yang memiliki ilmu agama yang tinggi!

Kotor,jijik dan “tidak mencerminkan cara berpakaian dan tawaduk mereka” itu sebenarnya hakikat diri mereka seperti yang pernah dijelaskan oleh el-Juburi satu ketika dulu.

Belum mencapai 100 hari mentadbir kedah lidah sudah mula bercabang dua ciri-ciri biawak sudah menguasai diri mereka.

Lidah yang dulunya senantiasa basah dengan sabda dan surah mula dicemari dengan sikap bohong dan menipu dan perut sudah diisi dengan segala bangkai yang ada….

Mereka menyusun agenda diri lebih ganas dari Yahudi laknatullah dan lebih cabuk dan buruk dari United Malays National Organisation.

Hari ini segala cabuk dan buruk sikap United Malays National Organisation sudah menjadi amalan jalang mereka.

Mereka meliwat apa saja amalan buruk UMNO untuk dijadikan kulit dan pakaian menghalalkan segala tindakkan mereka hari ini.

Hari ini tanpa kita sedari mereka sudah beralih rupa bila berdepan dengan bangsa…dan kembali pada wajah haiwan asal mereka bila dibelakang bangsa.

Itulah hakikat haiwan yang menyerupai manusia yang berselindung disebalik kopiah dan serban yang ada!

Inilah”CELAKA”nya segelintir pemimpin mereka yang kekal dengan lidah bewaknya menipu bangsa!

Tidak malukah haiwan berwajah manusia ini setiap kali dahi tersembam meyembah allah ta’alla?
Walaupun tidak merasa malu dan aib pada rakyat biasa dengan sikap jijik mereka.


“Datuk Husam Musa menggesa pemimpin sesebuah kerajaan, termasuk PAS, memisahkan daripada kepentingan kekeluargaan.

Dengan mengungkit semula betapa negatifnya isu tersebut pernah melanda Tun Dr Mahathir Mohamad dan penggantinya Tun Abdullah Ahmad Badawi, Husam menyeru agar wujud pemisahan jelas pengaruh keluarga daripada pentadbiran negeri.

"Politik Malaysia memandang serong politik keluarga seperti ini. Kemenangan besar (BN) tahun 2004 tidak berulang” http://www.malaysiakini.com/my/


APAKAH PAS MERASAI TSUNAMI PRU12 AKAN BERULANG LAGI? INGAT PRU13 RAKYAT SUDAH DAPAT MENGENALI SIAPA HAIWAN YANG MENYERUPAI MANUSIA……..

Maaf andainya terkasar bahasa! Tapi inilah cara sebaiknya menegur haiwan yang menyerupai manusia yang sedang mempermainka hukum Allaj ta'ala dengan menipu bangsa.

Pada Haiwan yang masih kekal berwajah manusia tukarlah lidah Bewak kepada lidah manusia!!

Allhuakbar!!

Komentar :

ada 6 comments ke “MEMISAH PENGARUH KELUARGA DARI PENTADBIRAN??? Keiah !! Tuih !”
Frodo Baggins said...
pada hari 

huhuhuhuhu ... kronisme mmg bahaya!


>>______<< happy new year bro

matrengganu said...
pada hari 

Kau orang PAS buat la ..... orang lain buat HARAM,
awak yang buat semua HALAL .....

Begitu lah perangai orang2 PAS , dari ahli biasa hingga lah para pemimpin.

Tak sangka lidah yang banyak membaca Quran (konon nya) boleh bercabang menjadi lidah biawak (bewak)

Serban yang di pakai di kepala sebenarnya sebagai pelindung TAIK yang keluar dari kepala .

The Muppets Boy said...
pada hari 

Hai,nice blogging,.i'm new blogger.jom la masuk blog terbaru saye ni di http://metroskandal.blogspot.com ,kalau bleh linkkan sekali erk blog ni,ok bye

abghalim said...
pada hari 

Salam GMC.....
"Peliharalah Dirimu dan Keluargamu dari Api Neraka"
Masa Tun,Bor Anu..ar(TPM) yg bantai dalam persidangan UMNO....PAS tumpang sekaki,,..
Nak pi mana....masa mula jadi pemimpin anak hingusan lagi...bila dah lama dan tua..anak besaq2..depa pun nak isi temuloq...
Logiknya tak salah.....Yang salah tu..bila orang buat HARAM,tak Islam...bila kita buat..ikut Al-Quran....depa yg komplen tu yang Haram Jadah...
Nak pi mana..bumi bulat...kekadang diatas,kekadang dibawah....bila dibawah,jgn jolok punkuq kawan pulak...
That y la....Islam dan politik tak boleh dipisahkan...tapi bila BERSATU....yang menyatukan adalah kutu..jadi caca merba..last sekali...Cina boleh mendakwah guna A-Quran,Cina boleh jadi MB,last sekali bengkali yang pakai serban tapi sokong DAP boleh digelar HAJI...

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

SALAM.
Abg Halim moga2 dah sampai ke Distinasi.

sabaq bang halim..rehat dulu...ambik2 agin kat hawarasa!! lepas tu kita bahas!!

salam utk Ayah!

SSS Admin said...
pada hari 

Kepada e-Patriot SSS,

Sempena kita melangkah ke tahun 2010, kami di Satu Sekolah Untuk Semua (SSS) ingin menghulurkan setinggi perhargaan dan terimakasih kepada Tun/Tan Sri/Puan Sri/Dato Seri/Datin Seri/Tunku/Tengku/Tuan/Puan di atas sokongan padu yang kami terima terhadap kempen SSS ini.

Kami juga ingin mengambil kesempatan ini untuk kita sama-sama menyemarakkan lagi sokongan terhadap kempen ini dengan melibatkan saudara mara dan sahabat handai yang masih belum lagi menandatangai petisyen kempen ini di SINI dan juga para bloggers untuk menzahirkan sokongan masing-masing dengan mempamirkan logo SSS di laman blog masing-masing.

Terima kasih sekali lagi atas sokongan padu yang diberikan. Kami amat menghargainya.

Salam Sejahtera,

“SATU BAHASA, SATU BANGSA, SATU NEGARA”
Admin SSS

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.