Saturday, December 18, 2010

YANG NEI PULA PEMIMPIN UMNO JANGAN BACA!!!!..kah..kahh..kahhh


SUNGGUH KA ?


kah..kahhh..kahhHHHH


Satu Malaysia Rakyat di Pariakan..!!!

Penyangak di utamakan !!!

kah..kahh..kahhhhHH

Pemimpin bersama rakyak any time..!!!!

Rakyat bersama pemimpin no time…!!

Meeting ! Over sea !! Cuti sakit !! ada Program !! untuk apa? Nak buat apa ? Projek
apa? banyak mana komisyen?...Dato’,Tan Sri, Tun,Tan,Tin tak ada masa mau jumpa ..semalam baru pi Jakarta!!

Kahh..kahhh..kaaaHHHH….

Melepas juga hajat rakyat betaraf “paria” nak berjumpa!!!!

Tunggu setahun dua lagi LA..kalau mau jumpa !!!dekat-dekat pilihan Raya itu jam boleh jumpa nak minta sokong hangpa…

Itu jam Dato’,Tan,Tin dan Tun dan tiang Sri …sudah ada banyak masa untuk nak jumpa!!

Tak payah lagi guna khidmat "barua" nak pi jumpa...!!!

PooooRaHHH !!! itu zaman dulu kala ..???

Waktu Rakyat perlu bersama Pemimpin…

Sapa lu???…. mau jumpa gua ???

Lu …sapa?

Gua… Sapa ????

Kah..kahhh..kahHHHHH….

Selagi pemimpin UMNO masih lu..lu…!! Gua..gua…!!!!

Masa mau UNDI baru mau cari Gua…!!!

Masa menang lu sapa?…Gua sapa?…!!

TRANFOMASI KEPALA BUXXH…hangpa !!!!!

Rakyat perlu ludah pemimpin spesis ini.

Sewaktu turun mengemis UNDI…tak Nampak pula muka dua tiga puluh Body Gard menyinga dok kawai hangpa…???

Sewaktu rakyat nak betemu hangpa …ratusan Body Gard dok lindung macam lah rakyat ni penyangak dan pencuri nak menyagak kekayaan hangpa !!

Masa nak mengundi anak paria pun hangpa mengaku anak hangpa !!

Bila nak berjumpa hangpa…melayu pun hangpa kata Paria !!

Pemimpin UMNO sudah Berubah !!!..

Berubah kearah tertiarap dan rebah dalam PRU13!!

Insyaallah !!!

KahHH..kahhHHH..kaaaaHHHHH…

Kalau lah... betoi pendedahan Sungguhka
!!!!

[Read More]

Komentar :

ada 10 comments ke “YANG NEI PULA PEMIMPIN UMNO JANGAN BACA!!!!..kah..kahh..kahhh”
Anonymous said...
pada hari 

klu mcm ni sikap2 menter2 UMNO yg dok ada...mampuih la hangpa semua PRU 13 nanti...
inikah yg dikatakan RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN....
bila time nak mengundi ... merata cerok kampong hangpa semua redah..sampai ayaq acaq org pun habgpa semua randuk....
ingat ! kuasa di tangan rakyat ! jgn bila dah tersungkuq cium bumi masa tu br la hgpa semua ingat..... ! ! !
aku ingat PAS saja yg dok utamakan org luaq...UMNO sendiri pun peranagai mcm haram !silap hari bulan org melayu ni mentekedararah pasiq la....

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

inilah suara rakyat yang sebenar pak2 menteri oi..

berubah apa benda ??

kah..kah...kahhhh..

Anonymous said...
pada hari 

kalau kita buat yang baik manusia akan kata kita jahat dan akalau dibuat kemungkaran akan disanjung pulak orang yang melakukan perbuatan terkutuk. kepada pemimpin UMNO teruskan perjuang mu Rakyat didahulukan Pencapaian diutamakan. saya sokong pemimpin yang buat kerja dengan bayaran gaji dari duit rakyat dan bukan seperti beruk lari dari zoo masuk parlimen yang makan gaji buta.

Anonymous said...
pada hari 

skit2 kah kah kah... skit2 kah kah kahh... aduhai... pening nak baca... profesional laa skit... xder kredibiliti langsung...

nicky ajis said...
pada hari 

monyet lagi pandai tulis blog

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Pada Niky Aziz itu monyet yang dibayar untuk memuji mana dia reti geleng kepala semua alright saja...itulah monyet2 yang dok melingkup UMNO la..!!

Kahhh...kahhh..kahhhh...

Monyet2 yang dibela...!!!itulah monyet paling celaka !!!

Anonymous said...
pada hari 

pepatah melayu lama
TAK TUMBUH TAK MELATA...TAK SUNGGUH ORG TAK KATA !....
dah kenyataan..terima sj la wahai penyokong UMNO oiiiiiiiii............
org kritik tu sb nak bg elok.......

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Mungkin puak2 kuli saudagar sate inilah pelingkup UMNO sejak dulu kala.Hari ini tampil kononnya nak bela bangsa tapi asyik mengamu dan menjilat..inilah sokong yang akan membawa rebah !!!..rata2 mereka tidak dapat terima UMNO masih belum pulih seperti sedia kala...yang ada cuma srigala yang tengaga menanti bangkai !!!

kah..kah..kahhhh...

Dalam UMNO pun masih banyak lagi spesis monyet2 yang bersikap mengampu dan menjilat!!!

Mana ada berani geleng kepala...semua beraksi macam pokka!!!

kah..kah..kahhhhh

Anonymous said...
pada hari 

aku,pasbuih dan siamang...
ADA AKU KESAH !

Anonymous said...
pada hari 

aku puak pas hijau aiq taik lembu
AKU KISAH SANGAT' HA...HA...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.