Sunday, December 19, 2010

DR ASRI SERTAI PAS…?? Kah..kahh..kahhhh


“Pilihan raya umum pun belum dipanggil, dan apabila pilihan raya umum diadakan, saya akan menyatakan parti yang saya akan sokong nanti,”

Kahh..kahhh..kahhhh.


PRU13 penentu Mufti Perlis menjadi sanjungan PAS atau dia menjadi modal cacian ulama-ulama PAS..

Kah..kah..kahhhhh

[Klik]

Komentar :

ada 3 comments ke “DR ASRI SERTAI PAS…?? Kah..kahh..kahhhh”
Anonymous said...
pada hari 

ni sekor lagi pelacur agama. Kenapa kena tunggu pilihanraya baru nak istihar diri agama mana? kalau dah dasar Wahabi...hampir sama sama dengan gWaBabi!

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kekadang dgn sikap2 yang sebegini bertambah celarunya umat islam hari ini..lebih2 lagi yg ber DAKI kan agama untuk menegak hukum Allah ta'alla.

farez said...
pada hari 

macamana la pelacur agama sebegini boleh disanjung umat islam di malaysia..

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.