Friday, December 3, 2010

BETOI KE NEI??...KALAU BETOI !!!!! ..KaHHH..KaHHH


Jika betoi le berita ini!!!...

Jika tidak,biarkan si Bard ni terjun dengan labu-labunya..!!

Kahhh...kah..kahh..


Terkini Chegubard akan tinggalkan PKR?

Badrul Hisham Shaharin yang tewas dalam saingan merebut jawatan Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) enggan mengulas desas-desus mahu meninggalkan Parti Keadilan Rakyat (PKR) atas alasan kecewa dengan proses pemilihan yang dikatakan tidak demokratik dan cacat.


[JIKA RAJIN BACA]

Jika tidak mapuih pi !!!

Kahhh...kahhh...kahhh....

Komentar :

ada 9 comments ke “BETOI KE NEI??...KALAU BETOI !!!!! ..KaHHH..KaHHH”
oh tidak said...
pada hari 

haha

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

...kalau waktu nei tatak untung...no value!!

kahh...kahh...kahhh...

...UMNO dah cukup korum!!...mungkin PAS boleh terima si budak Bard ni..

melayu lunas said...
pada hari 

Yang dok ada pun UMNO nak tendang lagi.Masakan yg kecewa.masuk lah parti Zaid brahim nanti.

kanyiex said...
pada hari 

Tubuh parti barulah....Zaid satu parti....DSAI satu parti [PKR]....cekgu Bard satu parti....yang sedia ada UMNO dan PAS....berapa banyak parti Melayu ada di Tanah Melayu ni dahhhhhh...maknyanya berapa kem Melayu dah berkecai......makin kuat ke atau makin nak pupuih melayu ni dibumi melayu ni....ni agenda sapa ni...pecah....pecah dan perintah...cuba pikiaq sat.....wahai intelek melayu.....

dap said...
pada hari 

Ni semua spekulasi murahan puak-puak yang tak senang dengan kemaraan PKR.....dan kejayaannya merangkul jaguh-jaguh baru menjelang temasha sukan pidato PRU ke-13...awas UMNO/BN......

sahabat labu besar said...
pada hari 

Melayu Lunas....aku paham.umno takut bayangan cipataan sendiri. he he he he he he

dolah doleng said...
pada hari 

Masuk perkasa lah senang.Ramai bekas PKR joint perkasa kerana nak cuci DOSA pada melayu.

Cencaluk said...
pada hari 

Bakul sampahkan sampahs (pasal banyak) semua ini jangan nak dikutip sampahs kecewa, duka dan merana yang bertaburan di bumi Malayu sekarang ini.

Kepada sampahs PKR jangan nak diingat musim bunga yang dah lalu ingat aja musim gugur sekarang ni.

Kat London tengah sejuk salji turun kat malaysia suhu mencecah 39 darjah walaupun hujan setiap hari disebabkan suhu politik PKR yang dah tinggal nyawa-nyawa anjing ramai sampahs yang dah nak tinggalkan PKR le katakan.....

moris minor said...
pada hari 

Perkasa lah wajah bekas PKR boleh mencuci segala dosa mereka terhadap melayu diwaktu mereka kena tipu dan kena cucok hidung.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.