Sunday, December 12, 2010

ROMBAKKAN UMNO KEDAH MUNGKIN RAMAI CUKONG YANG GILA !!!....kahhh...kahhh...kahhhhh


“BUKIT MERTAJAM 11 Dis. – Ahli Parlimen Jerlun, Datuk Mukhriz Mahathir menegaskan, beliau akan akur dengan sebarang keputusan pucuk pimpinan parti tentang kedudukannya ekoran kemungkinan berlaku rombakan kepimpinan UMNO Kedah menjelang pilihan raya umum akan datang” .utusan.com.my/utusan

Kahhh…Kahhh…KaHHHH…

Apakah saya akan akur dengan keputusan pucuk pimpinan parti tentang kemelut rombakkan kepimpinan UMNO kedah sudah memberi maksud yang benar2 tersurat ????

Kah…kaHHH…kahhhhh…

Yang tersurat mungkin tidak sama dengan yang tersirat….!!

Kahh…kahh…kahhhhh.

Politik Kedah macam macam boleh terjadi…tunggu siapa yang kena !! siapa yang terus terlena dengan percaturan Najib….

Kahhh…kaHHHH…kahhhh..

GMC “ nohtah” kan dalam spekulasi pelantikkan ini kerana ……kerana takut ramai yang kecewa…dan tidak kurang pula yang terpinga-pinga mencari jalan keluar yang sudah tersasar jauh …..

Kahh…kahhh…Kahhhhhh

Tunggu !! keputusan muktama dari Najib !!!

Harap2 jangan ramai yang kecewa…..pada yang terlalu mengharap !!!

Mungkin ada yang akan GILA !!!!!

Komentar :

ada 3 comments ke “ROMBAKKAN UMNO KEDAH MUNGKIN RAMAI CUKONG YANG GILA !!!....kahhh...kahhh...kahhhhh”
Sik united said...
pada hari 

Dah sah Datok Bashah penegrusi UMNO Kedah.Dia orang harapan Dato Najib dikedah/Yang lain geng KJ.Aku kata konpom .Konpom lah.Hangpa tunggulah nanti.Dah gah pun seluroh malaysia.Segala haiwan dalam hutan belantara pun tahu.Inikan pula manusia yg hebat IT kolot.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Kah...kahhhh...kahhhh.....

Tunggu tengok sapa yang tekena !!!

kahhh..kahhh..kaHHHH...

kesian pada yang cukup mengharap!!!

kahh..kahhh...kaHHHHh

a ali /46sekupang said...
pada hari 

bawa gambak dan itek puteh, cepat-cepat cari bomoh takut tak dan tersandak.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.