Monday, December 13, 2010

SELAMAT TAHUN BARU DARI PENGURUSI PERHUBUNGAN UMNO KEDAH....!! kahh..kahhhh..kahhh


Sudah sah !! sapa lagi?

Tidak masakan calendar sudah mula dicetak !!

Hebat !! Pengurusi dan timbalan Pengurusi UMNO Kedah...

GMC ingin mengucapkan Tahniah !! dan selamat menjalan tugas dan tangung jawab kearah mentranfomasikan UMNO Kedah !!!

Kahh..kahhh..kaHHHh..

Pada yang suka membuat andaian !!! hentikan lah andaian anda yang tak berasas !!!

Terimalah mereka sebagai pemimpin di Kedah!!!

Kahhh..kahhhh..kaHHHHH

Komentar :

ada 9 comments ke “SELAMAT TAHUN BARU DARI PENGURUSI PERHUBUNGAN UMNO KEDAH....!! kahh..kahhhh..kahhh”
Anonymous said...
pada hari 

sah ! tok dex pengerusi
mukriz timbalan !

ahli umno said...
pada hari 

Aku dok nampak lepas ini kalau sapa naik pun macam dok ada kumpulan tak seronok.Politk ini bila dah mula retak dan sumbing sana sini payah juga nak pulih.Kapten baru ini kena kerja kuat dan smart kumpul balik semua sama ada yg baru atau yang lama yang tua dan muda kalau nak bagi mantap.Kalau dok buat perangai lama yg dibawa oleh setengah ketua bahagian alamat hanyut juga.Menang sebakul atau serag dibahagian bukan jaminan nak menang dalam pilihanraya.Inilah komen-komen di merata tempat yg pro umno.Selamat berhidmat pada umno.Elakan amalan kroni,ego,sombong,kaki kemut,mesra orang ramai.Insya Allah selamat.

Anonymous said...
pada hari 

betoi tu !!! Aku pun agak2 mcm tu !! seraga ka tiga raga ka..kalau yg ada dalam raga tu org tu saja alamat duit deposit pun tak dapat balik?

Anonymous said...
pada hari 

tahniah sama-sama sedar dan bantu rakyat

anak sg kob said...
pada hari 

Kenapa hari ini orang ramai mula meluat dan muak bila sebut nama ketua bahagian di kedah.Inilah silapnya bila naik kerana politik wang.Sikap sombong,ego,suka tindas kerana berlainan pendapat bukan berlain parti,ranggi,tak hormat orang,amalan kroni menebal,jaga perut sendiri dan sahabat handai sahaja.Suka maki orang.Macam mana orang nak hormat.

Anonymous said...
pada hari 

Dlm seraga tu pula.Ada mcm-mcm.Kaki betina ada.Galas bini orang.Pelari duit pilihanraya.Kaki kapor.Kaki indon.Utang keliling penjuru.Kaki judi. Tapi pasai bodek ketua bahgain cantik.Dudoklah disitu.Itulah seraga,sebakoi,.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kah....

Sapa yang menang sampai seraga tu??
UMNO menang pakai raga ka?

kah..kah..kah...

Patutlah bila kalah pula berbakoi2...

kah..kah..kahhh

melayu lunas said...
pada hari 

He he he he he he he.Seraga,sebakoi,istilah politik umno dizaman era politik melayu berwang.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

PRU 13 MAMPU KA MENGEKALKAN SERAGA??

ATAU AKAN RUGI BERAGA2?

Kah..kah..kahHHHHH

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.