Friday, December 3, 2010

ANWAR SUDAH SAMA SPESIS MEREKA….kahh…kahh…kahhhh


Pakar putar Hitler melahirkan satu pepatah khas buat mereka..

".......jika mahu orang mempercayai sesuatu pembohongan, ulang-ulangkan pembohongan itu. Lagi banyak kita bohong dan putar, lagi mudah orang nak percaya. Lagi besar pembohongan dan pemutarannya, lagi besar kesannya". Bakat seni putar alam ini memang teman akui adalah kepakaran semulajadi Anwar…”-ZUL4 KULIM Ahli baru Neraka Nik Aziz…[Read More]

Kah..kahh…kahh…..KaaHHHHHHhhhhhh

Hari ini kelingking sudah menyucuk mata….PAS terus menjadi buta..bukan mata…!!!! tapi hati perut mereka gelap gulita berselimut harta dan kuasa berdakikan dengan penyakit..takut mampuih…sebelum mengaut harta…!!!

Kahh….kahh..kahhh….

Inilah pepatah yang layak buat mereka yang belidah bewak pemburu kuasa tak kira siapa yang menyokong mereka asal mereka diberi secebis kuasa…!!!

Dulu haram…kini haram jadah pemimpin mereka..menipu bangsa sudah pekara biasa pada mereka…memfitnah dan memutaq belit kata itu sudah daging darah politik mereka…menunding jari…itu air kencing yang menjadi sajian minuman mereka tiap kali berfatwa…dan berbica hukum Allah ta’alla…

Dosa,pahala,syurga dan neraka itu lah modal untuk memutaq belit bangsa…sebenarnya mereka tidak kisah dengan itu semua kerana…hukum dan fatwa mampu mereka memutaq belitkannya…

Hari ini masih islam atau kapiaq laknatullah kah mereka…rakyat masih ragu dengan taraf Islam mereka.

Kerana Hukum kapiaq dan Haram sudah tiada sempadan lagi pada mereka….Lim Guan Eng dan Gobala sudah setaraf ulama pada mereka….

Allahuakbar…betapa “PUKIMAKNYA” Politik mereka…tapi apa kan daya lembu2 masih menyokong mereka…anjing2 sudah menjadi askar2 mereka…kapiaq harbi sudah menjadi kiblat dan Idola pemimpin mereka….!!!

Kah..Kahh....KahhhhHHHHH

....buta perutnya mereka !!!

Komentar :

ada 4 comments ke “ANWAR SUDAH SAMA SPESIS MEREKA….kahh…kahh…kahhhh”
Anonymous said...
pada hari 

betapa “PUKIMAKNYA” Politik kamu ni… Woi admin Blog bodoh!!!

Anonymous said...
pada hari 

(Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat...) kamu org pertama yg harus di persalahkan....

Anonymous said...
pada hari 

ADMIN BODOH

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

hamba tidak berpolitik cuma pemburu dan pembongkar kedajalan pemimpin yang ber daki kan islam membohongi bangsa.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.