Friday, December 17, 2010

OKI -TOKI dan MAHFUS....kah..kahhh..kahhhhh


BOLA DUA PADA BOLA SATU.TUNGGOI KAYU..ROGER APCO MAHFUS !!

kah..kah..kahh…


Ahli Parlimen kayu Pokok sena !!..Roger tungoi Kayu !!

Bola dua pada Bola satu….ada akai ka??

Roger !! Roger !!....

TEt..tet..tet….tet…..tet….

Mahfus Apco…tunggoi kayu….!!tet..tet…tett..tetttttttttttttt

Baru hang ada akai APCO Mahfus oi…

Apco tu menatang Okitoki Mahfus oi…

Kah..kah..kahhhhhh

Roger..!! Mahfus APCO !! ROGER !!

Kah..kah..kahhhhhh….

Ada lubang..untuk skodeng !! tenggo !! tenggo !! APCO Mahfus..!!

Kahh..kaHHHH..kaHHHHHHH

Mat Sabu...kawan Hang dah tekena..!!!

OKITOKI dia ingat BOM apa ???

Jenis tak tau baca!!!...apa orang putih kata..!!!

KahHH>>KahHHHH..kAHHHHHH

''Sebenarnya Apco yang disebut di Bukit Aman itu adalah satu sistem yang dikenali sebagai 'American Protocol Communication Outfit' atau singkatannya APCO.

''Ia merupakan satu sistem komunikasi terutamanya perhubungan walkie-talkie dan langsung tiada kena-mengena dengan Apco Worldwide yang kononnya dikuasai oleh Israel,'' katanya dalam blognya http://zul4kulim.blogspot.com.

Kah..kahh..kahhh…..

Hang Ingat menatang apa ?

BOM JANGKA !!!

Kah..kahh..kahhHHHHHHH….

FIS,PUS,FIS!!!


[baca] Jangan jadi macam datok tunggoi kayu...!!

Komentar :

ada 4 comments ke “OKI -TOKI dan MAHFUS....kah..kahhh..kahhhhh”
Anonymous said...
pada hari 

kah kah kah....dapat sebulan brapa??

Anonymous said...
pada hari 

mahfus tak sekolah ada gak macam ni jadi pilihan rakyat memang yg pilih tu lg lah tak sekolah...

usin said...
pada hari 

mahfus ni main hentam jer!! pedulik hapa kalau salahpun. kompom ada gak yg caye bulat2. kalau orang bodoh bercakap bohong, dan ada orang percaya, maknanya sapa yg lagi bodoh? lu pikirla sendiri..hehehe

Gelombang Wangsa Maju said...
pada hari 

kah kah kah ... lawak giler! tut ttttt tet tet te ... idea baik punyer ... brrr tet tet roger apco roger mahfuz the liar!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.