Thursday, February 17, 2011

MAD’LOH CINA TERASUK DUKUN UMNO !!..kah..kahh..kahh


Ada pak dukun sedang ngobat parser…nya…konon katanya Dewan Negeri Perak telah diguna-guna..!!

Kah..kah..kahhhHHH

Sikalang ta...tak pakai yampi ma…!!!


Sikalang sutat moden ma…

Mana ata yampi..yampi..!!

Semua pakai undi maaa…

PuuuuuHHHHHH !!!!!!!!!!!!1

Kah..kah..kah…[sini] dan [disini]

Komentar :

ada 33 comments ke “MAD’LOH CINA TERASUK DUKUN UMNO !!..kah..kahh..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

GEMPAR !GUNUNGMATCINCANG BERSAMA HIMPUNAN 30ribu PENYOKONG PAS AWAS!

Anonymous said...
pada hari 

betul ke ni ? Macam mana lu kenal ma
mat ni? Atau lu cuma main fitnah2 buta tuli je?

Anonymous said...
pada hari 

mat cincang dah kena beli he..he..he..mungkin tutup blog.

labu labi said...
pada hari 

depa kata gmc cuti bersunat,betoi ke.he he he he

Anonymous said...
pada hari 

harap gmc terus dapat berkarya,banyak lagi isu2 penyelewengan pas belum dibongkar sepenuh lagi oleh gmc.Harap khbar angin yang bertiup tidak benar,andainya gmc berprinsip.kami msh setia menanti pembongkaran berfakta dari gmc.

Anonymous said...
pada hari 

matcincang
ni dah kembali kepangkuan pas,dah kena beli.

Anonymous said...
pada hari 

GMC sambung pelajaran ambil SPM pula.semoga berjaya.kah kah kah kah kah

Anonymous said...
pada hari 

mat cincang sudah tinggal alam blogger kah kah kah elok lah tu mat dari dok kerja buru pas.

Anonymous said...
pada hari 

Pas kedah tentu aman damai bila mamat ni tak bongkar dan memfitnah pemimpin pas kedah lagi kini rasa damai di hati bila blog pro umngok ni tak berfunsi lagi.syabas mat .

Anonymous said...
pada hari 

matcincang sudah tewas kah..kah..kah berkuburlah si mamat ini.selamat beradu mat !!

pakngah santan said...
pada hari 

cina muallaf ni belajar dari puak pas. kita tipu tak pa, orang lain tak boleh. ana mahu muallaf ni beritahu nama bomoh tu pasal mesti terror punya. pasal bomoh tu lah bekas speaker dap tu kena angkat sekali dengan kerusi keluar dewan pasal pungkoknya sudah terlekat pada kerusi akibat jampi bomoh tu.

Anonymous said...
pada hari 

oi mat cincang hang sudah dibeli pas ka? bila nak sambung menulis....?????????????????????????????/

Anonymous said...
pada hari 

Harap gmc jgn cuti lama2.

Anonymous said...
pada hari 

GMC ELOK HANG TUTUP SAJA BLOG HG NI.MENYUSAHKAN KAMI SAJA.

Politik Islam Sebenar (PIS) said...
pada hari 

http://politikislamsebenar.blogspot.com/2011/03/luahan-hati-mengapa-kami-meninggalkan.html

Anonymous said...
pada hari 

GMC cuti buka kedai video pula katanya ....

Anonymous said...
pada hari 

GMC DAH JADI TAUKE CD ANUAR...DAH KAYA TU...MANA ADA MASA UNTUK MENGUTUK PAS LAGI..HE..HE..HE..PAS KEDAH TENTU SELESA MATCINCANG NI TAK CINCANG LUMAT ULAR DALAM SEMAK PAS LAGI.

Anonymous said...
pada hari 

GMC dah kena cekop dengan puak2 pas.

Anonymous said...
pada hari 

Degar cerita gmc ada menyimpan 1001 satu macam pekong pas negeri kedah temasuk rahsia2 pemimpin PAS.Bila GMC nak dedah atau sudah dibeli oleh azizan razak..he..he..he

Anonymous said...
pada hari 

PAS!DAH LINGKUP MAT !! TUNGGU APA LAGI CINCANG KASI LUMAT PUAK2 PAS DI KEDAH !!

Anonymous said...
pada hari 

Mat cincang sudah tinggal alam penulisan.selamat besara mat.

Badut Rakyat said...
pada hari 

salam 1 malaysia

link anda saya telah dipautkan untuk blog saya.saya harap anda boleh pautkan link blog saya ke blog anda.

terima kasih dan salam 1 malaysia

dari wayne penulis blog badut rakyat

http://badutrakyat.blogspot.com/

Anonymous said...
pada hari 

GMC BILA NAK TULIS BALIK KAMI MASIH MENUNGGU BERITA PAS DARI ANDA.APAKAH ANDA SUDAH KECUNDANG DALAM PERJUANGAN?

Anonymous said...
pada hari 

harap gmc dapat terus memburu pas kedah.mengapa sepi kalau dah pancen tutup saja blog anda..

Anonymous said...
pada hari 

Sebenarnya UMNO/BN sudah kehilangan blog pembongkar kedajalan kerajaan PAS kedah.Harap Mat Cincang fikir-fikirkan.

Anonymous said...
pada hari 

PAS Kedah selesa tanpa Matcincang..keh..keh..kehhh inilah padahnya jika matcincang menjilat pas

Anonymous said...
pada hari 

mat ni dah jual komputer kot

Anonymous said...
pada hari 

mat cincang elok tutup saja blog yang tak berfungsi ni.

Anonymous said...
pada hari 

dia kecewa pasai tak asyuk kot.dulu ada asyuk.maklumlah jadi askar upahan.dulu bodek rahman dijuburi padang serai. kah kah kah kah kah kah kah kah kah.

Anonymous said...
pada hari 

Mat cincang ni dah diberi amaran oleh PAS kedah.

Anonymous said...
pada hari 

Ala GMC dah dapat penyakit BUASIR.

Anonymous said...
pada hari 

GMC pun telah dijuburi

Anonymous said...
pada hari 

GMC mkn duit haram ,,,dari hasil memfitnah orang ,,,itu pasal hidup tak berkat GMC ooiii ...!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.