Saturday, February 12, 2011

GEMPAR !! GURU PASTI GILA SEX..!!!! kah..kah..kahhhhhhh


Biaq betoi....??


Kah..kah..kahhh


Nama : Mohd Zan Bin Durany

Jawatan : Ahli Lembaga Pengarah Pasti negeri P.Pinang / Pengurus Pasti Kg Tok Panjang.

Dengan ini juga Abu Nawas mencabar pihak Pasti P.Pinang untuk membuat laporan polis jika berita ini fitnah dan jika Abu Nawas tidak menerima apa2 tindakan dari mereka maka ini bermakna Pasti Negeri P.Pinang adalah bersubahat dengan seorang yang gila sexs....

Gambar di DIATAS melihatkan si Laknat ini sedang memberi ceramah kepada guru2 Pasti negeri Kedah. Hebat sekali..tapi bagaimanakah orang sebegini boleh di beri kepercayaan untuk memberi kursus kepada guru Pasti? Guru Pasti manakah yang di idamnnya pula dalam kursus ini....?

Kah..kah..kahhh


[…mai baca disini ]

AWAS CIKGI-CIKGI DI KEDAH....KAH..KAH..KAHHH

Komentar :

ada 3 comments ke “GEMPAR !! GURU PASTI GILA SEX..!!!! kah..kah..kahhhhhhh”
Anonymous said...
pada hari 

Allah Maha Besar..!.Kita lebeh percaya kapada rupa paras manusia dari Al-Quran.itulah sebabnya kita yang mengaku Islam tak tahu nilai mana satu baik atau buruk.dengar saja sarahan sudah terpikat.Bacalah Al-Quran dan fahamilah tujuan Allah menurunkan satu-satu ayat itu.ingatlah sebelum kiahmat sama ada kecil/besar menjemput kita.baliklah kepada jalan lurus yang ditunjuki oleh Allah.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Ada lagi spesis haram jadah ini yang GMC jumpa cuma nak mengajar khas untuk muslimat saja...

Muslimut yang jantan bertelor dan berbulu dia tak mau mengajaq .

Ni bukan fitnah !!!ini yang GMC jumpa dari gruop2 depa juga la.Itu pun ada hati nak jadi calon !!..

Maklum le GMC sezaman dengan Mat Sabu waktu juai keset dipasar malam dulu..waktu tu Mat sabu baru belajar berpidatu..tentulah puak2 PAS yang belum cukup hijau pekak ni belum kenai sapa Mat Sabu dan rakan taulan yang berselindung disebalik serban.kah..kah..kahhhh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Ada sikit lagi yang GMC telupa nak tambah...

Spesis yang macam ni bukan satu tapi lebih dari satu dalam PAS...

kah..kah.kahh..

Taik blue!! taik ekor !!jangan cerita lagi la..boleh tanya Ust Mat Sabu..!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.