Thursday, November 25, 2010

ULAMA KAWIN BUDAK....!! Kah..kah..kah,,,


Seorang ulama mencetuskan kemarahan ramai kerana berkahwin dengan seorang kanak-kanak perempuan berumur 12 tahun dipenjara selama empat tahun,seterusnya didenda RM21,000.00.

Ulama yang juga ahli perniagaan itu mengadakan majlis perkahwinan besar-besaran…dihadiri ribuan tetamu semasa berkahwin..

Sheikh Puji menegaskan beliau tidak melakukan kesalahan kerana mendakwa kanak-kanak itu sudah baligh semasa berkahwin…


Read more

Komentar :

ada 5 comments ke “ULAMA KAWIN BUDAK....!! Kah..kah..kah,,,”
C L J said...
pada hari 

Betul, budak itu sudah baligh. Tetapi hang sendiri itu sudah ke mencapai tahap rasional (mumayyiz) minda semasa.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

.............ulama akhir zaman...!!!!!tidak masakan ulama syaitan kesayangan gobala pun ikut sunah nabi..kah..kah..kah...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...
pada hari 

itu ulama yg giler seks la...ape barang kawen dgn budak 12 kalau sekolah kat sini yg baru darjah 6. x dapat bayangkan la... mamk bapak budak tue pun mesti dah kena beli jugak. bg duit pastu sanggup jual anak. urrrrmmmm..mintak² la jgn terjadi dkt negara kita.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

JGN SALAH SANGGKA...HAMPIR2 TERJADI DI KEDAH BELANDA EXCO PAS SENDIRI DGN BUDAH..CUMA BELUM SEMPAT BERKAHWIN LAGI SAJA...KURANG PECAYA TANYA YB BEBAS DI KEDAH DARUL BELANDA...SEBAB ITU KITA JGN SANGKA KOPIAH ATAS KEPALA..PERANGAI MACAM BOYA.INI BUKAN FITNAH !! INI SATU YG NYAYA..PADA YB BERKENAAN ANA MINTA MAAF KRN PECAH SIKIT LUBANG PERANGAI ANTA..

kah..kah..kah...

toke nisan lebah said...
pada hari 

Suka sama suka apa salahnya.Teruskan sajalah.Hangpa pasai tak ada peluang.nanti peluang mai aku ingat hangpa pun kelabu asap juga.Yang penting ada pulus.Semua kerja jadi.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.