Monday, November 8, 2010

KAK WAN DICABAR !!!! KAH...KAH...KAH..


Sebelum ini Anwar dicabar bersumpah oleh berbagai pihak termasuk Ulama Terompah..walaubagaimana pun Anwar masih tetap dengan pendiriannya ingin pihak yang mendakwa kemukakan 4 saksi dengan berbagai-bagai alasan putaq belitnya setaraf alasan sekutunya PAS,

Hari ini tiba pula Wan Azizan dicabar oleh Lokman Adam agar mengambil tindakan ketasnya jika dakwaannya terhadap keluarga Wan Azizah merupakan satu Fitnah jahat atau masih satu konspirasi terancang pihak UMNO terhadap Anwar….

Persoalannya mengapa sejauh ini Anwar tidak mengambil sebarang tindakkan Makamah keatas dakwaan individu yang berkenaan?

Jika sebelum ini Anwar mampu mengambil tindakkan keatas angota polis yang melebamkan matanya….mengapa berkaitan isu liwat tiada sebarang tindakkan makamah diambil ….

Hari ini kes liwat Anwar sudah bertukar menjadi satu konspirasi pada sekutu mereka temasuk PAS untuk melindungi kejadian sebenar…kini Wan Azizah pula dicabar agar mengambil tindakkan undang keatas Lokman Adam …..

Kah..kah..kah….

Sampai bila bangkai gajah mampu dilindungi Anwar dan oleh sekutu-sekutunya..riaksi dari Rakyat dan para ilmuan serta rakan taulan Anwar hari ini sudah menampakkan pekong anwar hampir pecah dan tebarai…

Hari ini pernahkah kita terfikir berapa lagi tinggal jumlah ahli serta penyokong2 Anwar…?

Riaksi PAS dengan agenda “SULIT” nya PAS tanpa PKR/DAP juga telah menampakkan bahawa keyakinan PAS terhadap Anwar juga kian luntur …Cuma PAS masih bertahan hingga tamatnya penggal PRU12 yang tinggal hanya tidak beberapa hari lagi…

Sebelum PAS mengucap Selamat inggal pada Anwar dengan Agenda Refomasinya..

Kah...kah..kah..

“Saya tunggu surat saman Wan Azizah…

Lokman Noor Adam sentiasa menunggu surat saman dari Datin Sri Dr Wan Azizah Ismail jika berani mengheretnya ke mahkamah kerana membuat berbagai dakwaan mengenai kisah silam Presiden PKR itu dalam ceramahnya.

Exco Pemuda UMNO Malaysia itu berkata langkah itu akan memberi peluang padanya dedah ‘ banyak lagi cerita’ mengenai isteri Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Malah beliau yakin kalangan bekas pengasas Parti Keadilan Nasional yang tahu banyak tentang dakwaan yang dibuatnya terhadap Wan Azizah akan tampil ‘buka cerita’.

Lokman merupakan bekas pemimpin kanan parti itu yang dua kali menjalani tahanan ISA dan lapan kali ditahan dalam lokap dulu semasa gerakan reformasi.[SINI]

Komentar :

ada 4 comments ke “KAK WAN DICABAR !!!! KAH...KAH...KAH..”
Anonymous said...
pada hari 

Laaa baru hampa kata lagu lain pula.Dulu hampa yang pulun sokong orang tua tu.Lidah apa hampa ini...

usin said...
pada hari 

anon 8:34 am, dulu taktau, sekarang dahtau. so, dahtau dgn taktau memang ada beza. so, org lain dahtau, hang taktau lagi ka???

Anonymous said...
pada hari 

Jika kak zizah saman kau orang dia kena tunjukkan lobang jubur dia masih dara lagi atau tidak.. tu yg dia amat-amat takut

Anonymous said...
pada hari 

saya tunggu cabaran bloger kepada ajijah bergambar dgn shamsidaar pun tak tahu bila akan berlaku.ada berani kaa...?takan presiden parti nak bergambar dgn bakal isteri timbalan presiden pun tak boleh..hairan saya..kalau hari raya nanti,mcm mana bakal timbalan presiden nak pergi beraya open house presiden,takkan tak bawa isteri pulak,kan hari raya.
sejuta kali hairan saya...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.