Saturday, November 20, 2010

TAKBIR !! TAKBIR !! TAKBIIIR !!!!.............


Patut le akhir-akhir ini ulama kesayangan Gobala Krisnan ini menyepi diri..rupa-rupannya dia dah buka cawangan lagi..

Allhamdulillah daripada berkawin bersaksikan Kapiaq harbi seperti mana belaku pada segelintir yang ada didalam PAS di Kedah Belanda hari ini.

Dan Allhamdulillah juga kerana Ulama kesangan Gobala ini bukan berkawin dengan Isteri orang yang masih bersuami dan allhamdulillah juga kerana Si Isteri Ulama ini janda bukan masih bertaraf isteri yang bercinta dengan suami orang seperti mana belaku di Negeri Belanda …
Cuma apa kita harap kan berpanjanganlah hingga ke penjuru zaman…Harapan kita juga tidaklah belaku seperti apa yang belaku dalam kisah Azizan Dalam dosa….

kah..kah..kah..

[SINI] Dan [sini]





Selamat....dan selamat !! amin

Komentar :

ada 7 comments ke “TAKBIR !! TAKBIR !! TAKBIIIR !!!!.............”
Melayu Pasir Gudang said...
pada hari 

Inilah contoh terbaik puak-puak yang mengaku mengikut ajaran Islam. Kalau nak kahwin ramai masuk lah PAS

C L J said...
pada hari 

Kalau berlilin digelap siang.
Jangan serempak panglima hindu.
Sudah berkahwin bertambah pasang.
Janganlah terperangan sesama madu.

CUCU TOK WAN said...
pada hari 

jauh lebih baik berbanding BOSSnya yang 'berkahwin' dengan jantan!!!!

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

syabas CLJ. LAMA CLJ TAK MAI JENGOK KAT GMC NI NO..BABJIR KOT CLJ...kah..kah..kah..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

yang tu tak temasuk spesis yang dah nak pupus cucu tok wan.kita kira spesis yang normal dulu. kah..kah..kah..

Anonymous said...
pada hari 

Gambar kambing jantan yang dipanggil BAPAK RANDOK tersenyum kerana sekejap lagi boleh meratah pucok muda sepuas2nya....Kesian pada yang tua.

Awas pucuk muda satu hari anda juga akan menjadi daun tua..kerana puak ni tak akan merasa puas selagi bernafas...

Anonymous said...
pada hari 

selagi ada ubat tahan lama ciptaan tok guru.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.