Tuesday, January 8, 2013

Kalimah “ALLAH” Hadi live 30 mnt di TV…Kah..kah..kah…


Mengapa isu penggunaan kalimah “ALLAH” yang dibenarkan oleh PAS dan Pakatan Haprak pada agama lain…. Hadi Awang tidak mendesak agar dibuat secara live di mana-mana Siaran TV?

Kah..kah..kah..
Kah..kah..kah..
Kah..kah..kah..

Mungkin diatas kecelaruan yang masih ujud diatara pemimpin2 PAS berkaitan isu penggunaan kalimah “Allah” maka Hadi Awang tidak memilih live secara langsung di TV.

Kah..kah..kah..
Kah…kahh..kah..
Kah..kah..kah..kahh"Al-Maidah ayat 73 yang bermaksud, “Sesungguhnya kafirlah orang-orang yang mengatakan bahawa Tuhan itu ada tiga, tidak ada Tuhan yang kamu nak sembah melainkan Allah Yang Tunggal,” Haron berkata sepatutnya perkara ini sudah selesai kerana menjadi milik Islam"

“Orang Islam sepatutnya tidak ada keraguan dalam dirinya, inilah Allah yang kita sembah dan tidak boleh kita benarkan atau kita katakan boleh digunakan oleh mana-mana agama untuk menggunakan perkataan Allah"

“Soalan yang saya nak tujukan kepada orang yang merasakan bebas berfikir, bebas bersuara, bebas menyokong apa sahaja..kalau kita sokong..sokong maknanya bersetuju, sokong juga maknanya menolong..,”

[Ust Haron Din]….sini…

Apakah alasan Ust Haron Din ini juga dianggap oleh Hadi Awang  setaraf  kenyataan Guru ABC Sekolah Melayu juga...???

kah..kah..kah..

...sini...http://www.anwaraidc.com/?p=30175


Komentar :

ada 0 comments ke “Kalimah “ALLAH” Hadi live 30 mnt di TV…Kah..kah..kah…”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.