Sunday, January 13, 2013

Gempar !! lebai PAS raba pungkok di perhimpunan HKR !! kah..kah..kah..kah..


Awas dengan lebai-lebai PAS !!








kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..

So...boleh pecaya ke dengan lebai2 Politik dan ust-ust mee kuah dalam PAS hari ini???

kah..kah..kah..kah..
kah..kah..kah..kahh
kah..kah..kah..kah..

take beeeerrrrrrrrrrrrrrrrr!!! ka..kah..kah..>>>>>>>>sini

Komentar :

ada 13 comments ke “Gempar !! lebai PAS raba pungkok di perhimpunan HKR !! kah..kah..kah..kah..”
Anonymous said...
pada hari 

ekekekke.....

Anonymous said...
pada hari 

Bini dia tolong suruh garu. Lapas bagun kena gigit semut. Ha ha ha.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

betoi..betoi..betoi..!!! kah..kah..kah.kah...

Anonymous said...
pada hari 

mereka bukan malaikat...mereka manusia....ada nafsu...jubur siapa yg dipegang tu?

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kah..kah...bkn malaikat kopiah atas kepala buat apa?? tapi kita prasangka baik mungkin tgh betul kan seluar dalam isterinya !!kah..kah..kahh

Anonymous said...
pada hari 

Kena meka suka bontot? Sebab boss meka raja bontot ha ha

Anonymous said...
pada hari 

Kalu ada kot* yg masih aktif, sapa yg tak suka bur**? Orang pASS jangan nak hipokrit...

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

perangai2 macam ni memang banyak dalam PAS.Ostat Azizan Razak lebih maklum....kah..kah..kah..kah...Mat Sabu lebih2 lagi le???

Anonymous said...
pada hari 

buntut maaahh ke tu...bala....fuhhh.

Anonymous said...
pada hari 

Macam anuwar tapi kepala macam botak.......

megat haziq said...
pada hari 

sumber asal pemfitnah : http://egytoof.blogspot.com/2012/01/blog-post_7933.html

sumber lain: http://zainhd.com/2012/06/egyptian-sexual-harassment/

Kepada pemfitnah, bawa bertaubat bukti dah ada...

Anonymous said...
pada hari 

Jangan sampai laknat Allah dan RasulNya di akhirat kelak kepada blogger fitnah ni.. kelam dunia, kelam akhirat..

Nor ida said...
pada hari 
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.