Saturday, January 12, 2013

ALLAHUAKBAR !!!!.............no komen.



Komentar :

ada 6 comments ke “ALLAHUAKBAR !!!!.............no komen.”
Anonymous said...
pada hari 

memalukan suami.bagaimana tiba tiba dia dapat musibah atau dapat balasan dari kata katanya.

Anonymous said...
pada hari 

Kot marah pun..jagalah tuturkata..kalau tiada YB tu...KAFA dan Mat Yo is nothing..masa beliau ambil alih KAFA boom..baru orang kenal MAT YO..orang berbudi kita berbahasa..

Anonymous said...
pada hari 

Jenis bini tak sedar diri. Berhati2 mana2 pasokan yang ambil Mat ni apatah lagi jenis takut bini. Hee Heeee.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

no komen bro !!

Anonymous said...
pada hari 

ee.. tak malu takut bini(mcm cerita doremi ahli msyuarat tingkap ckp)

Melisma Tidikay said...
pada hari 

ko nak allah tolong tapi ko panggil orang anjing? apa punya cerita ni? this is when the pot calling the kettle black. paku dulang paku serpih, mengata orang, dia yang lebih...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.