Thursday, January 24, 2013

Kalimah Allah PAS tersepit diambang PRU13....diatas kebahlolan Hadi..kah..kah..kah..kahhh


Allah ,(Bahasa Arab: الله‎ Allāh, IPA: [ʔalˤːɑːh] (Speaker Icon.svg dengar)), adalah perkataan dalam bahasa Arab yang merujuk kepada Tuhan Yang Satu. Perkataan Allah berasal dari gabungan Al ilah Ilah bererti Tuhan maka Al dengan Ilah hasilkan perkataan Allah bermaksud Tuhan yang satu. Kata Allah adalah kata ganti nama khas yang khusus untuk merujuk kepada Tuhan Yang Esa, yang telah mencipta, mentadbir dan memiliki alam semesta ini beserta isinya[sini]Kepemimpinan Pas akan terus tersepit sekiranya bersama dalam pakatan pembangkang dan meminggirkan suara akar umbi yang mahu parti itu kembali kepada perjuangan asal mereka.

[Bekas Naib Presiden Pas]Nakae Hj Ahmad

"Saya harap Nik Abdul Aziz, Abdul Hadi, Haron beritahu mereka semua ini amalan syirik. "Jangan mati dalam syirik. Jangan nanti mereka (berjuang) dalam parti Islam tetapi mati dalam syirik,"

[Bekas Naib Presiden Pas]Hasan Ali.

“Kita ikut Presiden Pas, dia bentang balik dalam (mesyuarat) Pakatan..Kalau Presiden Pas, dia bawa balik apa-apa isu nak dinilai semula, dia (sepatutnya) bawalah (tapi) dia tak bawa"...

“Jadi (keputusan 8 Januari) adalah polisi Pakatan Rakyatlah,”

[ Anwar Ibrahim ]Komentar :

ada 0 comments ke “Kalimah Allah PAS tersepit diambang PRU13....diatas kebahlolan Hadi..kah..kah..kah..kahhh”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.