Wednesday, January 16, 2013

PAS Songlap duit tabung Memali....dari RM300ribu berapa balu2 dapat? .Kah..kah..kahhhh


Katanya Jumlah yang sah diterima oleh mangsa2 tragedi Memali khususnya buat balu-balu sejumlah RM300,000,00 daripada pihak Kerajaan Pusat.

Berapa jumlah setiap balu-balu terima atau dapat dari jumlah itu?

Dan berapa pula jumlah yang pemimpin PAS songlap?


Ini contoh sejumlah wang yang tertera dalam cheque berjumlah RM300,000,00 untuk balu-balu!

Dan berapa pula jumlah keseluruhan kutipan wang derma  kutipan tabung balu2?

Akhirnya balu-balu mendakwa..:"'bahawa pihak pengurusan tabung kata duit sudah tiada…. [Soleha Hussain]

kah..kah..kah..
kah..kah..kahh
kah..kah..kahhhh

Inikah wajah pemimpin Islam yang ingin memperjuangkan Negara Kebajikan?

Layakkah pempimpin ini memperjuangkan Negara Kebajikan sedangkan masih terdapat rintihan dari mangsa-mangsa penipuan mereka di Memali selama ini mendakwa bahawa...

".. wang tabung yang bertujuan membantu balu-balu dan anak-anak mangsa tragedi itu telah habis dan hidup mereka kini dalam kepayahan" [Mangsa]

Ada yg meninggal dalam keadaan yg menyedihkan.

Inikah sikap pemimpin-pemimpin Negara Kebajikan....???

kah..kah..kah...
kah..kah..kahh
kah..kah..kahhhh

Komentar :

ada 7 comments ke “PAS Songlap duit tabung Memali....dari RM300ribu berapa balu2 dapat? .Kah..kah..kahhhh”
Anonymous said...
pada hari 

celaka punya umno harbi kerana bg ic pd pendatang unt undi umno...ternyata umno harbi adalah pengkhinat rakyat malaysia...ahli umno harbi juga celaka krn terlibat mmberi ic kpd pendatang...mmg umno celaka harbi..mari kita humbankan umno krn mengkhianati negara ini..

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

ada bukti sepertimana bukti PAS songlap duit memali? kah..kah..kah....

Anonymous said...
pada hari 

cerita tak jelas pasal ic tu oiii.. kesah jelas rembat duet anak yatim tak boleh di 'tidakkan' jelass sejelasss nyer...hukum makan reta anak yatim apa oiii! jgn alih isu..jgn alih isu..!

Anonymous said...
pada hari 

anon 6.27 pm ...
Typical totok PAS....x boleh nak jawab, kona cerita lain.....ptuiiihhhh!!!!

Anonymous said...
pada hari 

Entah-entah kisah masa zaman nuar kot,sebab dia tau banyak mengenai pekara ni

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

setakat tu je otak puak2 PAS ni...maki hamun dan hukum org ke neraka...kah..kah..kah...

Anonymous said...
pada hari 

Makanlah harta anak Yatim bukan anak bernama Yatim...kah kah kah

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.