Friday, May 10, 2013

Wan Azizah pertahan Khalid.......tunjuk power betoi ka??


Ada makna tu..wan Azizah pertahankan Khalid...!!

Si-Azmin pula ada agenda yang cukup tersembunyi dan penuh bermakna disebalik ungkapannya "nafi tinggal PKR" !!
Ramai yang hadir dalam PC Azmin tadi rata-rata yg GMC dengar  sokongan memihak pada Azmin  dengan alasan beliau  lebih layak menerajui Selangor sebab dia Pengurusi PKR Selangor....lagi pun kata juak-juak Azmin  jawatan  tersebut sudah dijanjikan Anwar lebih awal lagi....tak patut le ...kalau Anwar bertindak begitu.

kah.kah
kah..kah..kah
kah..kah..kah..kahh

Apa pun Azmin tetap menunding jari kononnya...khabar  angin ini dimulakan oleh Umno-BN.

Nampaknya isu MB ini bukan terhenti disini..tetapi ia akan terus menghantui kaum kerabat  yang menyokong Azmin..Khalid Ibrahim sudah menganjurkan malam penghargaan yang bertukar jadi himpunan Pro Kalid.

Nampak sangat jodoh dan kesetiaan Azmin dengan PKR jodohnya tidak  berkekalan  lama..seandainya Wan Azizah  dan PAS sebulat suara untuk mengekalkan Khalib Ibrahim sebagai MB.

Senis pedas dari Khalid Samad  terhadap Azmin amat jelas PAS tetap memihak pada Khalid Ibrahim dan menolak Azmin.... .dan mendakwa tindakkan Azmin  itu satu yang amat pelik dan tidak munasabah  masakan seorang pengurus bola sepak yang menang Liga Eropah tiba-tiba nak ditukar atau nak digugurkan...?


kah.kah
kah..kah..kah
kah..kah..kah..kahh

"Apabila ditanya oleh pemberita, saya jawab bukan pelik jika satu pasukan bola sepak menang Liga Eropah, tiba-tiba pengurusnya ditukar," katanya sambil menambah bahawa itu adalah satu langkah yang sangat pelik dan tidak sesuai."

[clik]

Komentar :

ada 1
Anonymous said...
pada hari 

Agak2 kenapa Wan Azizah tk suka sama Azmin wahai penyokong pakatan?

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.