Monday, February 18, 2013

PAS Cawangan Harun Din sokong UMNO? kah..kah..kah..kah..kahh


"Kalau dah cawangan sendiri pun berikrar memberi undi kepada musuh, apa yang lebih teruk lagi dari itu?

kah..kah..kah..kahh



Terbukti PRU13 PAS berperang sesama sendiri...!

kah..kah..kah..kahhh

Bagus !! bagus !! bagus !!!

PAS memang dah mabuk terok sebelum hari mengundi mengalahkan rakan2  di Bt Cave yang tanggung Kavadi dan turun api !

kah...kah..kah..kahhh..harap2 jangan ada yang mabok todi bila dengar penyokong  tak bagi undi pada PAS dalam PRU13 nanti...kah..kah..kah..kahh

Read more

Komentar :

ada 7 comments ke “PAS Cawangan Harun Din sokong UMNO? kah..kah..kah..kah..kahh”
Anonymous said...
pada hari 

Ni sume taktik je ni... Supaye pengundi pro kerajaan confident menang & x pergi mengundi..

Taktik tetap taktik, undi tetap pergii...

Anonymous said...
pada hari 

Undi BN tetap undi. Bagi 2/3 majoriti supaya gubal perkataan Islam & Kalimah Allah tidak boleh digunakan untuk tujuan politik.

Anonymous said...
pada hari 

doa ko pas dah terkena batang hidung sendiri.. kuasa Allah

Mohd Nizam Abdullah said...
pada hari 

Tanyalah kebanyakkan penyokong PAS, siapa yang sembahyang 5 waktu sehari semalam. Saya tanya kerana kawan2 saya yg sokong PAS sembahyang pun tak...abis tu mcm mana yang rukun no 2 pun tak buat ????? betul ke perjuangan mcm tu?????

Anonymous said...
pada hari 

Tak sembahyang xpa.. Haram boleh jadi halal. Zina bini orang kena 4 saksi. Boleh balas juboq. Kamera besi... Syarat utama kena jadi ahlul PAS. Pasti syurga.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

PAS politik "PUKIMAK" SE-Malaysia !!pemimpin pula macam haram jadah !!

Anonymous said...
pada hari 

PAS.

maknannya Parti Aljuburi Semsia.

setuju ke.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.