Saturday, February 2, 2013

Nak Posting pun.... biarlah bertempat dan kena pada suasana beb...!!!..guna otak jgn guna kepala lutut!! kah..kah..


Kalau ia pun nak megejar Glamour jangan sampai kita  lupa siapa diri  kita??...

Dan di mana situasi yang sedang  kita berada dan waktu yang sepatut kita tersegeh merasa bangga dan riak  ??


Kadang-kadang tanpa kita sedari  dari tindak tanduk dan sikap kita itu sendiri ia  menyerlahkan lagi sikap hipokrit kita yang bertopengkan agama..!!.

kah..kah..kah..
kah..kah..kahh
kah..ka..kahhhhhhhhh 

Komentar :

ada 3 comments ke “Nak Posting pun.... biarlah bertempat dan kena pada suasana beb...!!!..guna otak jgn guna kepala lutut!! kah..kah..”
Anonymous said...
pada hari 

Jangan cakap macam tu..... dia pun ADA PERASAAN jugak.

Otak geliga said...
pada hari 

biar betul.....org tengah sakit dia amik gambar & TERSENYUM GIRANG????.....nasib baik tak ketawa

malang la sapa dpt kwn seperti ni......harap dijauhkan....kawan sakit dia tersenyum....dari pemimpin sampai akar umbi, majoriti penganut PAS ni pandai bermuka2.....hehehe...JIJIK!!

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

puak2 pukimak ini memang berpegai macam ni...asal dapat mengejar glamour...Kezaliman diMemali lebih dahsyat yang bersikap2 dajal seperti ini..!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.