Wednesday, March 7, 2012

GEMPAR !!! ISU SEX GILIRAN Dr MASHITAH PULA....!!! kah..kah..kahhh...


Ramai yang terkejut….bukan sekadar tegejut berok tapi tegejut “SIAMANG”,bukan orang2 UMNO, tapi orang2 PAS yang buat2 tegejut...!!
.
kah..kah..kahhh

Mana tidaknya..Dr Mashitah sendiri yang dedah…Skandal yang melibat pemimpin yang berjubah labuh,serban yang tinggi,atau janggut yang panjang dipakai oleh pemimpin terbabit..

</

Antara yang tersenarai ….:

Tuan Guru Datuk Seri Abdul Hadi Awang, yang dikatakan pernal skandal dengan anak dara sunti berumur 10 tahun.

Isu ADUN Selising (PAS) dikatakan berzina dengan isteri orang dalam gerabak keretapi.

Isu kes khalwat Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu .

Isu skandal seks yang melibatkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Akhir sekali Isu Dr.Badrulamin Bahron yang dikatakan terlibat dengan skandalnya di Kuantan baru-baru ini.

Kah..kah..kahhh

kah..kah..kahhh

kah..kah..kahhh...

Berok pun terkezut..mai baca di [sini]

Komentar :

ada 2 comments ke “GEMPAR !!! ISU SEX GILIRAN Dr MASHITAH PULA....!!! kah..kah..kahhh...”
Anonymous said...
pada hari 

bukan berok je terkejut aku pun terkejut,mana taknya si Mashitah yang pernah bergelar ustazah dan berpidato megah di atas pentas forom perdana kini menjadi pemfitnah no wahid, itu la kau mashitah yang hang pi join umnotongtaik ni knapa!

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kan gmc dah kata puak2 pas yg buat2 tekejut!!!! kah..kah...kahhh

kan pekera2 mcm ni dah lazim dalam PAS?

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.