Thursday, March 18, 2010

ULAMA LAKSA CINA YANG NGOK !!


“Timbalan Speaker Dewan Rakyat juga dikatakan sudah bersiap untuk mempengerusikan undi tidak percaya terhadap kerajaan Barisan Nasional di Dewan Rakyat”- ZahrinZahrain dicabar dedah Timbalan Speaker berpakat dengan Anwar?

Atau Anwar yang sepatutnya dicabar oleh Zahrin untuk membuktikan “Timbalan Speaker Dewan Rakyat yang mana satu yang dikatakan sudah bersiap untukNYA mempengerusikan undi tidak percaya terhadap kerajaan Barisan Nasional di Dewan Rakyat”….

Andainya kenyataan ini datangnya dari Anwar sendiri melalui Agenda 16 September..

Anwar sajalah yang boleh membukti samada dia berbohong atau sebaliknya…siapa Timbalan Speaker yang sudah bersiap sedia untuk mempengerusikan undi tidak percaya agenda gilanya…bukan Zahrin....!!

Mengapa Zahrin yang membongkar pembohongan Anwar dicabar oleh good muslim untuk membuktikannya..

Sepatutnya ”good muslim @ ulama laksa Cina sendiri yang patut bertanya pada kedua dua Timbalan Speaker, iaitu Datuk Dr Wan Junaidi Tuanku Jaafar dan Datuk Ronald Kiandee siapa diantara mereka " siapa " yang sudah bersiap untuk mempengerusikan undi tidak percaya terhadap kerajaan Barisan Nasional di Dewan Rakyat” yang didakwa oleh Anwar dan dituduh berbohong oleh Zahrin…!!

Bukan zahrin……….lah Ngok yang patut dicabar !!

Samalah kesnya dengan yang makan laksa cina.... yang patut terasa sedap atau meloya…bukan yang bertanya atau yang menuduhnya !! kecuali yang kena tuduh tidak pernah merasa..sedap atau meloya laksa cina…!!

Barulah tepat mencabar atau mencari bukti dimana? Bila? Dengan siapa? Atau kita terus ke gerai laksa yang menjadi minatnya…

Itu baru betoi !! ngok !!

ZAHRIN DICABAR DEDAH TIMBALAN SPEAKER BERPAKAT DENGAN ANWAR.

http://www.harakahdaily.net

KUALA LUMPUR, 18 Mac: Pakatan Rakyat hari ini mencabar Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim (Bebas-Bayan Baru) membuktikan dakwaannya bahawa Pakatan Rakyat (PR) yang diketuai Datuk Seri Anwar Ibrahim mengadakan pakatan dengan Timbalan Speaker untuk mempengerusikan undi tidak percaya terhadap bekas Perdana Menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi.

Saifuddin Nasution Ismail (PKR-Machang) berkata, Zahrain mesti berani menamakan Timbalan Speaker yang dimaksudkan itu.

"Saya cabar Zahrain namakan siapa Timbalan Speaker yang dimaksudkan itu: http://www.harakahdaily.net

Komentar :

ada 2 comments ke “ULAMA LAKSA CINA YANG NGOK !!”
Junah said...
pada hari 

Salam,

Betul tu. Ngok nk tegak benang basah anwar jg la tu.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

salam Junah !! lama juga Junah tak menyinggah disini..

Dan inilah bertapa bangangnya ulama laksa cina ini yang kononnya ingin berjuang atas dasar prinsip demokrasi dan keadilan...

wassallam..

Moga-moga junah sihat !!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.