Saturday, March 6, 2010

DAJJAL DAN KERAJAAN SEGI TIGA..“Dajjal akan Muncul dari Kerajaan Jin di Segi tiga Bermuda”.

Sheikh Muhammad Isa Dawuud dari Mesir mendedahkan bahawa kawasan Bermuda Triangle adalah kawasan jin di mana dari situlah akan muncul dajjal dari Kerajaan Segi tiga Bermuda” atau lubang langit.


Ada tempat di Segitiga Bermuda yang disebut Tongue of the Ocean atau “Lidah Lautan”. Lidah Lautan mempunyai jurang bawah laut (canyon) Bahama. Ada beberapa peristiwa kecelakaan di sana. Misteri Segitiga Bermuda Versi Islam. Februari 5, 2010 — richardyusan.

Dalam ajaran Islam, Dajal (b. Arab: الدّجّال al-dajjāl “pembohong, penyamar”) ialah suatu makhluk jahat Dalam ajaran Kristian, Dajal dikenali sebagai Antichrist.

Ulama adalah pewaris nabi a.s. Sekiranya Ulama tersebut menyimpang dari Al-Quran dan hadith mereka adalah ulama Thonghut atau as-su’ iaitu ulama jahat…Di antara mereka ada yang mengatakan bahwa Dajjal itu akan keluar dari Segitiga Bermuda, Dajjal adalah Amerika karena memandang dengan sebelah mata yaitu mata dunia, Ya'juj wa ma'juj adalah pasukan mongol dan ....ilmu”. (Riwayat ad-Darimi 1/ 63; al-Khathib dalam al-Faqih wal Mutafaqih, juz 2/173; Baihaqi dalam al-Madkhal no. 810.

Apakah kecelaruan dalam politik segi tiga hari ini merupakan satu simbolik pada kerajaan Jin segi tiga Bermuda yang akan mucul Dajjal dan segala Iblis ,syaitan menjadi refomisnya….kononnya merekalah penegak keadilan…memperjuang Negara kebajikan .

Mereka menolak hukum allah Ta’alla dengan mudah saja..kerana undi cina dan india membantu mereka.


Untuk menyakin bangsa,lalu mereka menepok dada…berkata…ia “TIADA” ujud dalam pelembagaan perjuangan mereka …Bertapa biadap dan kurang ajarnya mereka dengan mempersenda Hukum Allah ta’alla…

Mereka terus mengekalkan fahaman asobiyyah yang maha Thonghut..mereka menolak hukum ulama sendiri lalu bersekongkol dengan kapiaq harbi memperjuangkan Islam Demokrasi…


Mereka bercantum menjadi satu puak yang batil/thoghut dan tidak ada batas dan pemisah lagi diatara mereka yang haq/benar dan yang batil/thoghut.Kini mereka berdamai dibawah satu misi “NEGARA KEBAJIKAN” bersama Islam Demokrasi demi untuk memperkukuhkan barisan Dajjal kerajaan segi tiga mereka.

Mereka mengumpul segala jin dan syaitan menjadi sekutu mereka melalui kelab yang direka cipta oleh mereka…Lalu disumbat segala agama dan bangsa didalam satu lubang langit ,bersatu mempertahan politik mereka yang kononnya memperjuangkan Hukum allah ta’ala…dalam waktu yang sama mereka menggadai maruah agama……dan memusuhi saudara sendiri.

Mereka mengagongkan segala kapiaq harbi menjadi idola pada perjuangan politik mereka…menipu bangsa sendiri.Hari ini mereka bersatu dalam satu lubang langit yang mengisi segala Iblis dan syaitan,fir’un kecil dan besar untuk menjadi bala tentera untuk merosak agama seluruh bangsa melalui lidah mereka yang bercabang dua menipu bangsa dan Hukum allah ta’alla.

“Al-Dajal”, merujuk kepada “Si Penyamar”, satu pembohong spesifik akhir-masa….
Bermuda Politik Segi Tiga menyimpan seribu misteri menghimpun segala kapiaq harbi menelan bangsa demi kuasa mempersenda hukum Allah ta’alla.
"GOLONGAN YAHUDI DAN NASRANI ITU TIDAK AKAN BERDIAM DIRI SEHINGGALAH KAMU MENGIKUTI AGAMA MEREKA" {Al-Baqarah 120}

Komentar :

ada 4 comments ke “DAJJAL DAN KERAJAAN SEGI TIGA..”
CCZ said...
pada hari 

dan yang paling tragisnya mungkin dajjal itu juga mengakui memperjuangkan Islam..mengikut cara yg slh

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Mungkin dan tdak syak lg CCZ.Cuma yang bangang puak-pauk kapiaq harbi yang gila kuasa najis penuh di kepala.

Anakulim said...
pada hari 

Pas ni dah benar benar parti yahudi.elok lah zulkifli nordin keluar dari parti sekutu yahuni ini pun.

Anonymous said...
pada hari 

ada kaitan dengan pembangkang ke?...nie dah masuk isu politik...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.