Monday, March 8, 2010

KENYATAAN AFUT Vs JANJI ALLAH SWT."Itu berbohong namanya! It's a great lie! Great lie bukannya seorang good muslim- Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution Ismail.

Is it true that great liars are not good muslim if that is so that means chif Manister of Kedah Azizan Razak and Phahrolrazi Kedah Exco are positively ot good muslims as they are the greatest liars ever.


“Nak kelentong pun jangan la sampai terok macam tu sekali, orang bukannya bodo” http://kedahlanie.blogspot.com.

Cakap siang pandang pandang Afut …cakap malam dengar… dengar!!
Cermin..cerminlah diri….

Afut oi !! (nama timang timagan) dikalangan yang rapat dengan Setiausaha Agung PKR Saifuddin Nasution Ismail ini.

Begitu juga Non (nama timang-timangan si CIFUT atau Anwar Ibrahim di To’ Kun Atas Bukit Mertajam.


Pada Afut atau Saifuddin..apakah kita sendiri good muslim?

Dan bukan It’s a great lie..?? berbanding dengan Zul4 kulim…rasanya It’s a great lie lebih sesuai untuk Afut…Mb Kedah dan Exconya yang bijak berbohong dan menipu rakyat…inilah sebenar-benarnya Great lie yang bukan seorang yang good muslim.


Jika laksa cina dikaki lima kita sanggup menelan tanpa merasa jijik dan was-was haram dan halalnya. Apakah kita masih mampu menabik dada kita lah orang yang good muslim berbanding Zul4?…maaf Afut !!

Itu belum termasuk melantak nasi bungkus disiang hari dibulan puasa !!...good muslim ke kita Afut?

Pada seluruh penyokong PAS dan PKR sedarkah kalian siapa si Afut dan Ir Pahrolrazi Exco Kedah selama ini? Good muslim kah mereka berbanding Zul4 kulim.

Pada penyokong PKR Padang Serai,Kulim Bandar Bahru terutama yang pernah menjadi balaci pada si Afut ini, tentu tersenyum sinis bila si Afut membuat kenyataan Great lie bukannya seorang good muslim,terutama yang pernah menjadi barua membeli nasi bungkus untuk menjamu selera siAfut dibulan puasa…? good muslim ke kita Afut?


Janganlah kita terus menipu rakyat …5 tahunAfut mewakili rakyat Lunas apa yang Afut lakukan pada Rakyat Lunas..mati hidup pernah ka Afut mengunjungi mereka..bila dimaklumkan…jawapanya saya di Singapore…ingat lagi Afut ??

Soory Afut oder to be a good muslim I have to reveal the truthlso that our M’sian citizens will no longer be blinded by their hypocrisy belief me.i had through the situation before as I had been cheated and deceived by these little phyroahs from kedah-wearing a good muslim mask with turbans and songkok on their heads ! what concerns most is that those little phyroahs are leaders ! If they are just ordinary people like us I just couldn’t care less.

Pada Afut dan seluruh EXCO dan kerajaan Negeri Kedah terutama Azizan Razak dan Ir Phahrolrazi GMC ingin mengucapkan selamat tinggal untuk Kalian kerana kepincangan dan kegagalan PAS mentadbir Kedah sudah Genap 2 tahun pada hari ini…

Moga-moga apa yang Allah telah janjikan tertunai…seperti mana dalam firmannya…

“Bilamana ummat Islam tidak patuh,tidak tunduk kepada peraturan Allah yang ditetapkan ketika itu, Allah tidak pernah berjanji untuk memberi kemenangan kepada mereka"

Insyaalah !!

Islam melarang sebarang bentuk kezaliman malah Islam menentang keras rupa , bentuk , sifat dan elemen kezaliman.. “ walqulja al hakku wazahaqol batil “ Sewaktu datangnya yang hak , maka musnahlah kezaliman.


Dalam Al- Qur’an juga ada menjelaskan bahawa ..

“ Jangan kamu cenderung kepada kezaliman ; pastinya akan disambar oleh api neraka”

Allah sendiri menyatakan dalam Al-Qur’an bahawa ..

”Aku tiada menzalimi hamba aku walau sebesar zarah sekalipun”.

Manakala dalam satu Hadith menyebut bahawa:

“ Aku mengharamkan diri aku melakukan kezaliman dan aku tiada mahu hamba-hamba aku melakukan kezaliman sesama sendiri “

Islam adalah agama keadilan sejagat jadi setiap kebatilan yang nyata dan jelas maka wajib ditentang habis-habisnya tanpa sebarang kompromi samada ia dari rakyat maupun dari pemimpin itu sendiri.

Dan Islam mengajar ummatnya supaya jangan takut dan gentar untuk menegur dan membetulkan kemungkaran mereka.

Ertinya Janganlan kamu takut kepada mereka(musuh-musuh Allah) dan takutlah kamu kepada Ku(Allah swt).Selamat tinggal PAS tahniah diatas kepincangan yang kalian lakarkan dalam sejarah perjuangan PAS selama 2 tahun ini…

Lajak perahu dapat berpatah, lajak perbuatan terimalah padah..

Ini janji Allah swt….

“Dari Mu'adz bin Jabal Radhiyallahu 'anhu bahwasanya Rasulullah Shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda maksudnya:


“ Takutlah kamu kepada doa orang-orang yang teraniyaya, sebab tidak ada hijab antaranya dengan Allah (untuk mengabulkan)
[Shahih Muslim, kitab Iman 1/37-38].

Allahuakbar !!

Komentar :

ada 0 comments ke “KENYATAAN AFUT Vs JANJI ALLAH SWT.”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.