Saturday, December 22, 2012

mesej 'semangat' dari Memali..!! kah..kah..kahh


Bekas Aktivis 'PAS’ C.N Afghani yang dinafikan keahlian nya hari ini, melalui 2 buku keluarannya memberi mesej kepada kita agar memerangi kemungkaran yang terang-terang dilakukan oleh pemimpin PAS .Mesej yang diterimanya melalui khidmat pesanan ringkas sebelum ini berbunyi ..” …"Wlpun pacop [MENYELEWENG ] tapi jasa dia pun besaq.Sikit2 silap tu tutup bukulah dia pun makluk baharu……”," dikirim oleh Individu tak dikenali kepada C.N Afghani ,ini sudah cukup untuk membuktikan ada belaku penyelewengan terhadap tabung balu2 di Memali.

"Dunia belum kiamat, Berjuang sampai tamat," mungkin ini Prinsip yang pegang oleh C.N Afghani a.k.a Penulis buku air mata Mat Sabu di Memli bersama-sama mangsa penipuan PAS,selama ini dalam usaha untuk mencelekkan mata umat melayu yang tertipu dengan dakyah PAS selama ini.

Mereka,mangsa-mangsa penipuan PAS di Memali lebih kental jiwanya berbanding mujahidin di Palastine,mereka Cuma bergantung kepada kekuasan Allah S.W.T untuk membukti kebenaran dan kemenangan mereka yang tersisih dalam puak2 sendiri,angkara kerakusan Politik Zio-PAS!!

Komentar :

ada 2 comments ke “mesej 'semangat' dari Memali..!! kah..kah..kahh”
Bingai @ Bangang said...
pada hari 

Persamaan di antara mereka ialah masing-masing hanya menuntut hak mereka. Semoga perjuangan mereka diberkati Allah.

Baca "Bila lelaki berkain batik" di Tendang Terajang.

Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...
pada hari 

Agenda Palsu Muhyiddin - Pemuda & Puteri UMNO rela dibodohkan

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap memilih jadi bodoh?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~

Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.