Saturday, December 22, 2012

“David copperfield akui “Amanat Haji Hadi Awang itu pembohong !!!!!kah..kah..kahh


Kelebihan” illusion Hadi Awang” berbanding David Copperfiel dapat mengubah hukum “Haram” kepada “Harus” …dari seketul daging babi,menjadi seekor ikan !!!mungkin itulah yang akan diakui oleh David Copperfield,jika ahli silap mata ini berada di Negara kita hari ini,dan sama2 menyaksikan permainan silap mata Hadi Awang menjelang PRU13,yang bijak menipu dan memutaq belit orang melayu bertaraf buluh reput !!

Kah..kah..kah.
Kah..kah..kah.

Betapa sialnya silap mata persembahan Hadi Awang ini…..Yang terbaru pertunjukkan silap mata Hadi Awang bila mana dapat mengubah daging “babi” kepada seekor ikan..betapa hebatnya Illusion Hadi Awang menipu puak2 PAS yang bahlol !!

“Dalam sekawah gulai daging yang dimasak penuh dengan daging yang suci dan diletakkan seketul daging babi didalamnya itulah perumpamaan kerjasama UMNO dan MCA”.
[Kenyataan PAS ogos 1980]

Hari ini seketul daging “babi” berubah menjadi seekor ikan di laut .

Kah..kah..kah
.

"Kerjasama PAS,dan DAP...Macam "ikan" dalam laut tetap segar walaupun air masin, kita dengan sifat kita, kekuatan kita”[Kenyataan Hadi Awang 2012]


Dasar Politik putaq belit !! penipu !!sialan !!!

Berdasarkan pada illusion Hadi Awang !! ia adalah “seekor ikan” maka seluruh warga PAS dapat menjamah seketul daging “babi” asli.

Hebatnya Parti Politik yang belogokan  lubang babi bertiang buluh reput menipu orang melayu,berdasarkan illusion mampu mereka menjamah seketul daging babi yang  asli  dimasak dalam sekawah gulai yang dicampur dengan daging suci.. !!!Komentar :

ada 0 comments ke ““David copperfield akui “Amanat Haji Hadi Awang itu pembohong !!!!!kah..kah..kahh”

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.