Wednesday, December 5, 2012

DOA DARI SEORANG PEMIMPIN.........................







"Sesungguhnya orang-orang mukmin itu bersaudara maka damaikanlah di antara dua saudara kamu (jika mereka berselisih), dan bertaqwalah kepada Allah agar kamu mendapat rahmat"...

(surah al-hujurat; ayat 10)

Komentar :

ada 5 comments ke “DOA DARI SEORANG PEMIMPIN.........................”
Anonymous said...
pada hari 

Dato Najib dah minta maaf pada rakyat.
Harap-harap pemimpin yg suka rembat dan berebut rezeki dgn rakyat jgnlah jadi pemimpin.
Dlm UMNO pemimpin dia kaki rembat banyak sangat.
Ini lah punca rakyat kecil hati.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Dalam PAS pun lbh dari kaki rembat pun ada...cuma puak2 PAS bijak tutup lubang.25 tahun baru terbongkang cerita PAS rempat duit tabung...nak banding dgn UMNO PAS lagi bijak menipu !! memutaq belit !!

kah..kah..kah...

Apa pun PAS tetap juara dalam semua hal! lbh2 lagi hal2 putaq belit !!

wassllm.

Anonymous said...
pada hari 

PAS leaders as well as some senior leaders of late ni or since ruling 2 states dah mula nak rembat or accumulate wealth. This only happens of late, and what has been happening long time ago is these PAS leaers or senior PAS members rembat anak dara or janda utk tambah ' quota' . Lepas tu ramai yg tak berlakun adil. Such a character brings bad image to muslims at large

Anonymous said...
pada hari 

puak pas baru nak mula rembat.tapi puak umno dalam 55 tahun merembat hak rakyat.
yg miskis orang kg.
yg kaya raya puak rembat.

sapa pun bila ada kuasa pertama rembat dulu apa yg boleh.

dekat pilihanraya baru tunjuuk buat baik.jaga rakyat dan jaga orang miskin.

mereka dah rembat secukupnya.

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

kah..kah..kah....Tuan, Anon 1.10PM.

Rupa2 nya selama ini ,PAS bkn perjuangan yg berpandukan pada al-quran atau Haith tapi berpandukan pada kitab UMNO....bila UMNO dah 55 tahun merembat PAS pun akan turut merembat sama....

kah..kah..kah....
kah..kah..kah....
kah..kah..kah....

Bijak !! bijak !!! Bijak !!! Politik "MELAYU" yang berdakikan agama,berdalil.....!!!

kah..kah..kah....
kah..kah..kah....
kah..kah..kah....

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.