Tuesday, January 4, 2011

TIGER SHOW VS JUAL PUxx...Kah..kahh..kaHHHHH


PAS mempersoal sikap 'tutup mulut' pemimpin Umno berhubung isu sebuah pertunjukkan yang didakwa berunsur maksiat ala-tarian 'tiger show', pada satu majlis makan malam di sebuah hotel di Putrajaya pada 16 Disember lalu, lapor Harakahdaily.

Kah..kah..kahhhhhhhhh

Lo…Lo…Lo…..

Mengapa PAS tidak persoalakan pada Kalipah Guan Eng berhubung Bukit Bintang yang terkenal dengan Bandar penjualan PUKI mengalahkan Siam hari ini…

Kah..kah..kahhhhhh..

Di Bukit Bintang bukan sekadar ala tarian harimau Dr LO LO …tapi sudah menjadi pusat dan pasaranraya jual PUKI!!

Mengapa PAS tidak persoalkan pada DAP ?

Mengapa penjualan PUKI masih bebas menawarkan jual beli dikaki-kaki lima tanpa mempedulikan maruah umat islam hari ini…??

Mengapa PAS persoalkan maksiat ala –tarian “tiger Show” tapi bersikap tutup mulut dan mata berhubung perdangangan jual puki di kawasan DAP…???

Kah..kahh..kahHHHHHHH

Di Kedah dibawah naungan Azizan Razak Pemimpin PAS sendiri, juga masih terdapat bercambah-cambah pusat2 maksiat melebihi dari ala- tarian “tiger Show” dan masih bersepah2 pusat dan premis jual PUKI!!

Mengapa PAS tutup mulut dan mata…dan mempersoalkan majlis makan malam disebuah hotel di Putra Jaya yang kononnya menganjurkan tarian ala-“tiger Show”..

Kah..kahhhh..kaHHHHHHHHHH…

Bukankah EXCO belidah biawak dari jerumun PAS di Kedah sendiri tidak berhasrat untuk menyekat aktiviti hiburan hari ini...jauh sekali untuk mengharam arak dan judi...!!

Sebab semua aktiviti mungkar itu punca Rezeki di Kedah dan Di Negeri Pakatan Kapiaq Harbi hari ini...

Kalau tutup dan haram penjualan...Puki dimana hasil PAS nak cari ganti...lagi pun aktiviti tersebut kata EXCO PAS belidah Biawak tidak melibatkan umat Islam...

" Kita tidak boleh menyekat aktiviti tersebut" ia satu bentuk hiburan untuk orang bukan Islam.

Kah..kahhhh..kaHHHHHHH


"PAS mempersoal sikap 'tutup mulut' pemimpin Umno berhubung isu sebuah pertunjukkan yang didakwa berunsur maksiat ala-tarian 'tiger show', pada satu majlis makan malam di sebuah hotel di Putrajaya pada 16 Disember lalu, lapor Harakahdaily.

[Read More]

Komentar :

ada 5 comments ke “TIGER SHOW VS JUAL PUxx...Kah..kahh..kaHHHHH”
Anonymous said...
pada hari 

Mahu kaya main forex la.. tak payah nak jual itu ini. Untung rugi sendiri, tak siapa kacau tak siapa peduli. ini kerja yang confirm masuk neraka juga nda di buat. nak buat jahat tunggu masuk syurga lah, kat sana yang haram pun di halalkan. so~~ sabar2 la sikit. buat la amal kebajikan dulu. sedihhhhh lah orang yang tak ada otak...

Anonymous said...
pada hari 

puki tu enakkkkk

KILL UMNO MASONARY~! said...
pada hari 

LU LACUR KAN EMAK LU~! MEH JUMPA GU~! BAWAK PEKIDA LANUN MANA~~~ KUBUR EMAK LU PUN GUA BOMB~!!! JATI KERAMAT~!!!!

KILL DAJJAL~! said...
pada hari 

~PEJUANG BANGSA EMAK LU PUNYA NESAN GUA CABOT SATGI~!!! BANGSA TAK ADA TERAPAN KEBERSIHAN ROH...ISLAM.. ( INNA DI' NA' INDALLAH HIL ISLAM~!~~>SESUNGGUH NYA AGAMA YANG BENAR DI SISI ALLAH IALAH ISLAM~!!!) EMAK LU BINATANG LAH HAY~!!! BANGSA TANPA AGAMA~~>>> DAH RESMI JAHILIYAH RODOK EMAK LU PUNYA NENEK PUNYA BIRBIR KEMALUAN DENGAN BESI BERBARA~!! MARI JUMPA~!! GUA CABAR~!!!! ADA SEBERANI FI~SABILILLAH DI MEDAN UHUD??~!!! DAN MEDAN BADAR??~!!! APA PUN LU TAK TAHU... TAHU BANGSA LU...YANG MUSIBAT.... YG TANPA ADA NYA ISLAM (ISLAM AGAMA YANG BENAR) SUDAH TENTU LAGI LAHANAT ANAK BERANAK SALAH SILAH GENTEIK KETURUNAN.... KENAPA??? SIAP MAIN SANTAU APA SEMUA.... APA LAH JAHILIYAH SANGAT..... JANGAN ISLAM NAMA JA.... TETAPI KUFFUR~!!! APA KUFFUR TU??? KUFFUR ITU LAGI DASYAT DARI KAFFIR~!!!! (BODOH KE??!!!) EMAK ENGKAU PUN JUNUB TANPA DOA JUNUB?? DAPAT ANAK LAKNAT MACAM LU???!!!! MARILAH BERTEMPUR~!!! GUA ASAL KERAMAT TU JE.... JURULATIH KOMANDO KEM SUNGAI UDANG~! MARI JUMPA DEPAN KEM KEMENTAH~!!!! AHHAAAA......

Anonymous said...
pada hari 

EMAKK ENGKAU PELACORLAHHH SEMBANG TAIP SAMBIL MELANCHAP KAN EMAK ENGKAU DENGAN KAYU..BOLEH LAH... MARI KU BUNUHH~!!! JUMPA AKU DEPAN KEM KEMENTAH~!!!!!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.