Monday, January 3, 2011

MAHFUS BUKA JALAN .. SPRM TUNGGU APA LAGI !!! kah..kahh..kahhhHHH


"Pas berjanji dalam manifesto pilihan raya yang lepas bahawa semua kontrak akan diberikan secara tender, tetapi kenapa tidak mampu penuhi janji itu sekiranya dakwaan itu benar,"

Bermakna sudah sah belaku penyelewengan terhadap kontrak yang diberikan…apa yang SPRM tunggu lagi..ayoh !!

"Azizan kena jawablah, kalau ada yang tidak kena dalam Kedah Sato,…???

Kah..kah..kahh….


Jawapan Azizan macam selalu lah…

“saya tak tau pa..pa..ada Bokti bawa mai…!!!

Kah..kah..kahhHHHHHHHH


Kredibiliti kerajaan Pas Kedah dipersoal

Oleh MOHD. SHARIZA ABDULLAH
utusankedah@utusan.com.my

ALOR SETAR 2 Jan. - Kredibiliti kerajaan Pas Kedah dipersoalkan kerana sehingga kini gagal menjelaskan situasi sebenar yang berlaku dalam pengurusan Kedah Sato Sdn. Bhd. (Kedah Sato) sehingga menyebabkan Pengerusinya, Datuk Mahfuz Omar meletakkan jawatan.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Kedah, Datuk Paduka Ahmad Bashah Md. Hanipah berkata, peletakan jawatan Mahfuz tidak boleh ditafsirkan sebagai satu tindakan yang biasa kerana tidak mungkin Naib Presiden Pas itu sengaja berbuat demikian tanpa sebarang alasan.


[Read More]

Komentar :

ada 2 comments ke “MAHFUS BUKA JALAN .. SPRM TUNGGU APA LAGI !!! kah..kahh..kahhhHHH”
dzimba MMIM said...
pada hari 

biasala orang PAS ..cakap tidak serupa bikin. Kalau berdosa pun nik aziz ada boleh maafkan terus bercakap dengan tuhan

AloQStaQ said...
pada hari 

Nampaknya dah tak lama lagi dah depa ni akan bergocoh depan Star Walk atau kaki lima Pekan Rabu tu !...

Perlawanan wresling jalanan antara JIJAN vs MAHPOS ... ha Ha Ha ... sorang kaki sapu, sorang kaki auta ... elok laaa bergocoh ...

AloQStaQ

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.