Wednesday, January 26, 2011

FITNAH PAS TAK MENJADI....!!! kahh..kahh..kahhh


Din Pudu Raya kantoi lagi..!!!

Kahh..kahh..kahhhh

Pas yang kononnya berjuang atas nama Islam sekali lagi berbohong besar apabila menuduh calon Barisan Nasional (BN), Mohd. Azahar Ibrahim, menganiaya seorang lelaki pada tahun 2003 sehingga menyebabkan tanah milik mangsa terpaksa dilelong sedangkan, hakikat sebenar, lelaki itu yang berhutang dengan bank……siniLABIS, 25 Jan: Calon BN untuk Pilihan Raya Kecil Dun Tenang didakwa cuai dalam menjalankan tugasnya sebagai pegawai kerajaan sebelum ini dan pernah disaman kerana melelong tanah tanpa pengetahuan tuan tanah...sini.

Komentar :

ada 6 comments ke “FITNAH PAS TAK MENJADI....!!! kahh..kahh..kahhh”
Anonymous said...
pada hari 

Mungkinkah mereka-mereka ini syiatan yang berupa manusia,mereka akan mencari keburukan orang untuk hidup?.Kalau ia, perangilah mereka habis-habisan supaya jangan kita digoda.

Jeffry said...
pada hari 

KEHKEHKEH TU LA DIN NAK LWN SGT. KONON2 NAK LONDEHKAN AIB ORG TAPI 'TERRR'AIBKAN DIRI SENDIRI LAST2 SENDIRI TETONGGENG!. PADAN MUKE KO DIN! KEHKEHKEH YEHAAAAAAAAAA!!!

anti al juburi said...
pada hari 

Alaaa hai din pudu raya hoi.Isu ini je ke.Biasa lah orang bawa pi mahkamah.Memang betoi lah.Bukan Tok ai buat naya.Kerajaan PAS dikelantan pun ada orang saman.Kerajaan Pusat pun ada orang saman kat mahkamah.Kerajaan Amerika pun orang saman.Hangpa diTenang tolong jawap sat pada budik bahlol PAS ini.Parti Islam PAS pun kena saman.PM pun orang saman.SPRM pun orang saman.Bodoh punya Din Pudu Raya.Tolong jawap sat.Aku dok jauh.Kalau dekat mesti aku naik pentas lawan dengan budak bodoh piang ini.

Anonymous said...
pada hari 

UMNO bukan reti nak jawab!

Anonymous said...
pada hari 

UMNO kerja berebut projek ke ligat le.Ikut jubok menteri sana sini.Kerja tak jadi/.Aku setuju jawapan anti al juburi.

Anonymous said...
pada hari 

UMNO nak jawab apa depa pun serupa..he..he..he..lebih-lebih lagi UMNO padang Serai boleh pi berkempin la tak berani bersuara sebab depa pun lebih dari DIN PUDU RAYA.

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.