“….UMNO Padang Serai..? ah..ah..tu Bahagian UMNO di Kedah yang masih tunggu “BABI tumbuh Tanduk” !!!! baru boleh aman…
Selagi babi tak tumbuh tanduk UMNO Padang Serai jangan harap akan..aman.
Ada saja yang sanggup serodoi untuk berebut cari makan…

Musuh Politik UMNO Padang Serai bukan PKR maupun PAS tapi Pemimpin Dalam UMNO itu sendiri…Ketua dan Timbalannya yang banyak membuat duri…mereka lebih bahaya dari PKR hari ini..
Inilah uniknya UMNO Padang Serai di Kedah…Belanda!!

Agenda mereka lebih mementing perut dan tembolok …walaupun PKR berkuasa…Peruntukkan dari pusat masih puluhan ribu setiap bulan yang diterima …
Hari ini apa yang UMNO Padang Serai perlu risau pengaruh PKR di Kedah…lagi kukuh pengaruh PKR lagi banyak peruntukkan yang diterima oleh pemimpin UMNO Padang Serai
…Agenda UMNO agenda PKR dan Agenda PKR pula macam Agenda UMNO juga…
Jadi sudah tentulah PKR Padang Serai tidak gentar kalau ada ura-ura ramai yang akan keluar PKR…kerana Agenda tersebut sekadar Provokasi pemimpin UMNO dan PKR..saja.

Yang menjadi mangsa bukan mereka …tapi rakyat jelata !!

Mungkin Agenda 9 Mei itu pun satu agenda bersama UMNO/PKR Padang Serai….
Kah…kah…kah… Bangangnya Pemimpin UMNO Padang Serai kah..kah..kah..
Tidak kurang pula “BANGANG”nya pemimpin UMNO Negeri…..

UMNO Padang Serai jangan bermimpi untuk PRU13 nanti….kerana UMNO Padang Serai lebih selesa dengan situasi hari ini…
Apa yang GMC dapat tahu Agenda 9Mei hanya tipu daya dan putaq belit UMNO/PKR Padang Serai saja..sekadar untuk mencari publisiti murahan….

Kah..kah..kah..”bangang”nya UMNO Padang Serai..kah..kah..kah..
UMNO Padang Serai perlu tunggu “BABI” bertanduk !!!!
UMNO Padang Serai hanya mainan GOBALA,MP PKR Padang Serai saja…

Agenda 9Mei..samada agenda PKR menyertai MIC atau UMNO menyerti PKR???
Kah..kah..kah..Labu labi punya pemimpin UMNO Padang Serai…kah..kah..kah..


PKR tidak gentar ugutan 9 Mei ….

Sehingga kini, agenda itu masih belum dapat disahihkan tetapi beberapa pemimpin PKR mendakwa menerima sistem pesanan ringkas (SMS) mengatakan berlaku kejutan besar di mana ahli PKR keluar daripada parti itu beramai-ramai, pada 9 Mei ini.
Permasalahan ini berpunca rasa tidak puas hati ahli PKR Padang Serai yang pernah disuarakan oleh beberapa orang kuat parti itu sebelum ini dalam satu sidang akhbar yang disiarkan Sinar Harian beberapa bulan lalu.SETERUSNYA CABAR PKR!!
Persoalannya jika 9Mei ada kejutan....
Siapa Barua disebalik agenda tersebut ??? UMNO,MIC atau PKR??
LA
Bang oiii....9hb Mei ni nk jadi macam 16 Sept jugak ka????
tu la det..kalau ada barua dalam selimut det!!
NAK BUAT MACAM MANA PEMIMPIN UMNO YANG ADA SEMUA BUTA.
Ketawa dgn tulisan sama banyak. Bangang jugak.
GMC,
Aku tak percaya UMNO/BN dan PKR sedang "bermain mata" dan sedang merancang sesuatu, setelah BN dikalah dan dimalukan dengan pukulan "knock-out" dalam PRU 12.
Aku lebih takut ini merupakan agenda individu-individu tertentu dalam UMNO khasnya.
Aku bertambah yakin bila melihat gambar-gambar (harap-harap bukan tampalan)dua watak dari PKR dan UMNO yang nampak cukup intim, yang disiarkan sebuah Akhbar Harian.
Aku bertambah yakin bila terbaca kenyataan dari Ahli Parlimen Padang Serai, yang bersunguh-sunguh membela individu dari UMNO Bahagian, itu.
Jangan terkejut kalau ada lagi cerita-cerita "memeranjatkan" lepas ini.
Aku ingin mengsyorkan demi menjaga maruah dan nama baik UMNO Bahagian, suatu Jawatankuasa Khas ditubuhkan bagi menangani "kerja-kerja" yang tak bermoral yang dilakukan oleh ahli/Pemimpin UMNO sendiri.
KHAS BUAT ANON 2:39 AM ..RASA2 YG KOMEN TU BANGANG TAK?
sebenarnya umno trsalah pilih pemimpin.halim bas ni cuma layak msk pas atau pkr sb kalau Anwar jijak bendera malaun ni pula bakar payung BN,Tapi si raman ketua bahagian ni msh nk pada halim tokey bas kilang ni.Umno kena pantau malaun ni, jgn samoai PRU13 malaun ni terjun msk pkr,umno jgn ambil mudah ambil mudah kes halim bas ni, Ketua bahagian pula sibuk dok jg Merbau pulas sb tk nampak potensi di Pdg Serai.Jg peluang la halim bas atur agenda dgn Gobala yayang akan kena tindakan so sapa yg layak lagi jd MP pdg serai dlm pru13 kalau bkn halim bas.umno jgn tertipu disaat akhir dgn agenda halim bas.Kurang pecaya tgu Pru13.Halim bas akan muncul hero pd PKR pdg serai.
banyak barua-barua noooooo.....
siapakah bekas PENGHULU ALOR SETAR DAN DIMANAKAH KUBUR BEKAS PENGHULU ALOR SETAR .... tolong jawab ... hahah