Sunday, May 2, 2010

NIK AZIZ TAK PEDULI....................



“Saya tak ambil peduli (hal itu), saya anggap tak ada langsung (dalam kepala saya),” Nik Aziz.

Cuma lebih sudu dari kuah yang cuba dilakukan oleh puak-puak PAS mencari publisiti murahan....pada Nik Ajiz isu tersebut dianggap tidak perlu dilayan !! ugutan "BODOH" tersebut!!

NIK AZIZ lebih risau dengan pendedahan Kick...!! pendedahan kick lebih bahaya dari Isu ugutan tak bermoral tersebut.....pukul anak sidir menantu!!

Isu 4 juta itu lebih mengantuinya.Jika 4 juta itu benar ditaja oleh puak-puak tertentu untuk kumpulan Erdogan yang beria-ria ingin menjatuhkan Pak Lah dan melingkup pengaruh PAS.....

Apakah isu 4 juta itu ada kaitan dengan puak-puak erdogan??? !!


"Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata beliau tidak akan melayan sebarang kenyataan yang menyentuh isu peribadinya termasuk ugutan membunuh dilaporkan dalam laman sosial Facebook"

"Mursyidul Am PAS itu juga tidak mempedulikan apa sahaja kenyataan yang dibangkitkan oleh pihak tertentu termasuk kenyataan bekas Pegawai Perhubungan Awam Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK), Syed Azidi Syed Aziz yang juga penulis blog yang dikenali sebagai Kickdefella" [Clik]

Komentar :

ada 19 comments ke “NIK AZIZ TAK PEDULI....................”
Detguaq said...
pada hari 
This comment has been removed by the author.
Detguaq said...
pada hari 

GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
GMC...GMC....GMC...GMC....
Inagt tu bolehlah tumpang kawan....habuan lah na...

Hidier said...
pada hari 

Salam.

semakin hari semakin byk rahsia yang terbongkar.
cuma kadangkala, susah nak tahu siapa yang bercakap benar, siapa yang berdusta

Anonymous said...
pada hari 

yang baik dikata buruk dan yang busuk dikata wangi...Apco 77juta wei

Anonymous said...
pada hari 

77 juta untuk naikkan nama negara
4 juta untuk burukkan pemimpin negara
sama ke ?? otak juburi

Anonymous said...
pada hari 

serban murSHITdol tak cukup besar utk tutup bangkai.

Anonymous said...
pada hari 

SEKARANG TERIMA LAH BALASAN DARI ALLAH LAIN KALI JGN FITNAH ORG SKRG DAH TERPALIT KAT DIRI SENDIRI JAWAB LAH 4 JUTA TU JANGAN DOK DIAM ORG KATA KALAU DIAM TU TANDA BETUL.

Anonymous said...
pada hari 

jmlh tk pntig kek atau balak pkoknya pas bt krja tk btoi.sekupg pn allah kira jgn kkmgkrn pas cuba nk bnding dgn cina hndu.kalau cina mkn babi pas kata kami cuma mkn bewak .

reek said...
pada hari 

It seem that you are an UMNO pigsty moron agent and being paid by them to think negatively as what they want of you, right?

Let get to the fact, We Malaysians are not anti Jews in any way. It is the UMNO morons that you are praising on, is the culprit.

APCO will recommend to create PERKASA and subcontract all the UMNO dirty work to them, cheat the Kelantan of their petroleum royalty money, lie to the rakyat that 1Malaysia was not the copycat, lock the judiciary, create sodomy 2 and send Anwar to jail for dissenting views.

Why don't we create an atmosphere of hatred and scorn in the nation, whenever we see UMNO symbol, that will denotes death, hatred, racist, robbery, treachery and a devil can do to human being on this planet Earth.

Thereby, voter get voters and get rid of these UMNO morons in the next GE13, by all means.

yoy said...
pada hari 

orang islam bodoh macam babi. patut mati punya agama. muslim semua otak kering. cipta nama bodoh ada lah.

San said...
pada hari 

Because Chinese race is a superior race than a inferior malay race.

Chinese race vs malay race -

Usually

Skin - malay race is much blacker.

Brain (IQ) - malay race is much more low.

Face - malay race is much uglier.

Height - malay race is much smaller.

Physical ability - malay race is much more inferior.

Such truth may know you too who is a malay race.

All thing is because a malay race is very inferior than a Chinese race.

Boleh said...
pada hari 

What do you expect for kampung idiots from UMNO, the likes of penyu.
Hahaha……….
I feel sorry for your mom & dad you moron.
Did they accidentally switch babies and brought home the son of a village idiot instead?

vesewe said...
pada hari 

If malays are so unhappy in this land, they are free to go back to Indonesia, nobody stop them.

They are laughed at by everyone in this world for being lazy, stupid, useless morons.

If we want a good country – we must destroy the Umno party first.

coolooc said...
pada hari 

This malay pig race is so stupid, that they'd never amount to anything in this world.

This message board has been here for awhile, and if anyone goes back, there is no one message, that talks good about this stupid malay pig race, because everybody knows how stupid, and hateful this malay pig race is all about.

The malay pig will crumble from internal weaknesses and disappear in era of globalization - no need for others to colonize them.

Because malay pig like to be parasites and feed on the Chinese income tax!

Wait until the malay pig population increase to 90% in Malaysia, the same ratio as in Indonesia, then you will know the meaning of poor, as there will be too many malay pig to subsidize.

Then the economy collapse.

The malay pig are actually digging their own grave and they are trying to dig a deeper and bigger one now.

But all of them I have to see are being manipulated by certain top malay politicians so they will support them.

There show that the general malay pig are quite stupid and can't think outside the box.

Only 1% of the malay pig can make it and they are the exceptions. If malay pig are not stupid, what are they?

If all malay pig jump into sea and all die!

This world will become very very beautiful.

Anonymous said...
pada hari 

Alhamdulillah,
ada juga manusia yang caci maki umat islam dalam blog ni.sbg muslim,saya doakan org yang maki hamun tu dibukakan pintu hidayah oleh Allah untuknya..Amin..

-Ali-

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Kah…kah..kah….untuk reek,n coolooc .....

Such stupid comments n accusations r not wort reading especially those made by people who r,ignorant abt muslim laws n order.

If de comments r fr non muslim its acceptable as they r ingnorat of our religion but if its fr muslim its really too sad n too bad….

Jika inilah rakan kongsi yang PAS agong2kan betapa malangnya si Kapiaq harbi PAS hari ini…

Anonymous said...
pada hari 

mcm mana nik najis nak peduli....yang akan dia peduli ialah bagaimana nak berikan kedudukan keapda kaum kelaurganya dan membawa keluarganya ke tanah suci segna sumbangan duit orang. biar rakyat derita, tiada air minuman yang bersih pun x pa..rakyat tidur dalam kandang lembu pun x pa..asalakan kelaurganya dapat jawatan tinggi dan hidup dalam serba lengkap...

Anonymous said...
pada hari 

NIE LAGI BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Anonymous said...
pada hari 

malas dah ke nik najis nak jawab kickdfella? kalp orang lain ...tubuh sisatan diraja..kalo kena batang hidung..senyap aje....itu lah PAS...dato haron din kata tak boleh..nik najis kata ohhh bolehhhhh...hehehhe....ulamak politik katakan....kena tangkap khalwat perangkap..aduhai PAS

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.