Thursday, November 3, 2011

PEGAWAI WAKIL RAKYAT[ PAS ? DEPA BUAT APA???? kahh..kah..kahhh


Mai pakat2 baca......

Selepas satu kes, satu kes lagi and then satu kes lagi mari. Moral of the story, orang PAS ini memang kuat sex seperti [Timb] Presiden partinya juga....

kah..kah..kahhh


Tu....dia..[clik]

Komentar :

ada 2 comments ke “PEGAWAI WAKIL RAKYAT[ PAS ? DEPA BUAT APA???? kahh..kah..kahhh”
ajai62 said...
pada hari 

Assalam Bro

Manusia kalau bertopengkan syaitan memang macam tu. Cakap pasal agama mereka aje yang maksum... tapi perangai mengalahkan syaitan... Jangan pulak lepas ni ada yang kata manusia tu difitnah walaupun masa tertangkap dalam keadaan separuh bogel... Segalanya berkemungkinan dalam PAS...

Aku,Pasbuih Dan Siamang said...
pada hari 

Salam .Bro.Jadi apa kita nak heran tentang penyonglapan duit balu?? benda yg sah berkhalwat pun PAS blh nafi...bukti dgn camera katanya tak cukup lg untuk bt saksi.....kena cari saksi yg betoi nmpak depa beraksi..tu pun kena tengok juga sapa dia saksi UMNO/PAS kalau UMNO tak sah jd saksi,kalau PAS pula kena tengok ahli atau sdh dibuang dari parti.Jd saksi sah untuk PAS... cuma bersaksi kepala lutut sendiri....baru Sah !!

Post a Comment

Pemilik Blog tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang di buat.

Labels

 

© 2009 Fresh Template. Powered by Blogger.

© 2010 Tempe Template. Modified by GMC.

Fresh Template by NdyTeeN.